Sommarlov


utsiktenUte vimlar det av studenter och barn som längtar efter sommarlov. Vid den här tiden på året blir jag själv alltid lite nostalgisk.

När man var liten och hade ett helt orört sommarlov framför sig! Visst var det bättre väder på somrarna då?

Jag minns tillbaka på mina sommarlov i Ystad, på campingen, vid stranden, alla bad (då var jag ingen badkruka), umgänget med släkt och alla vännerna. Vi var hos min mormor och morfar vid deras badhytt och mormor hade bakat sin marängtårta. Det är fina minnen som värmer i hjärtat.

155b3945665e5a_LFMPGQHIKNOJENu ska mina barn ha sommarlov och de ser verkligen fram emot det. Melvin, 10 år, ser fram emot bad och att vi ska till stugan i Bohuslän. Moa, som fyller 15 på lördag, har först lite ledigt och ska en helg till Göteborg och sedan ska hon jobba som friidrottstränare för små barn i två veckor. Sedan har hon också ett orört sommarlov framför sig.Förra året var vi i USA en månad av sommarlovet. Det var helt fantastiskt. Tänk att det redan gått ett år.

 

I år ska vi spendera vår semester i stugan i Bohuslän. Njuta av salta bad från klippor, åka båt, göra strandhugg och grilla pinnbröd. Vi ska bara vara, njuta och ladda för hösten. Moa ska börja nian, med allt vad det innebär.

Men först ett långt sommarlov för barnen, fem veckors semester för oss och massor av bara-vara tid!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account