BarnSajten.se är din väg till att hitta en aktivitet tillsammans med dina barn när idéerna tryter!

BarnSajten startades redan 2003, då som en renodlad mötesplats i första hand inriktad för mammor till små barn. Idag är vår målgrupp hela familjer med barn från 0 – 17 år som på något sätt vill ta sig ifrån hemmet och ut på någon form av aktivitet.

På BarnSajten hittar du en massa tips på roliga aktiviteter för barn eller för hela familjen. Allt från utflyktsmål till barnteater och tips på roliga ställen för att anordna ett barnkalas.

Vårt forum ger dig en stor möjlighet att komma i kontakt med andra familjer för tips och rekommendationer men kan också användas för att varna eller fråga om saker som du söker svar på.

Alla uppgifter på BarnSajten är avsedda för privat bruk. Informationen får ej kopieras eller spridas kommersiellt.

BarnSajten.se drivs av företaget Modess Web & Design som startades i september 2006. Modess Web & Design är godkänd för F-skatt. Vill du veta mer om oss får du gärna kontakta oss via mail info(at)webodesign.se eller telefon 0705 – 37 90 91

På BarnSajten.se finns det många olika sätt för ditt företag att nå ut till våra besökare. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett annonspaket för dig.
BarnSajten ingår i “Familjepaketet” (Sveriges största räckviddspaket för barnfamiljer). För mer information om familjepaketet kan du besöka sidan http://www.familjepaketet.se

En del sidor på BarnSajten använder sig av cookies för att ditt besök skall bli lite enklare. Cookies innehåller ingen personinformation utan används för att spara inställningar, lästa forumtrådar eller samla in relevant besöksstatistik.

BarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account