Över 1000 tips på aktiviteter för barn och föräldrar

Oavsett om det är barnloppis i garaget eller en ny attraktion i en nöjespark så kan du vara med i BarnSajtens stora register med tips på aktiviteter för barn och föräldrar.
Och bäst av allt, det är helt GRATIS!

Lägg till / ändra aktiviteter, evenemang eller kalasfixare

Här har du som är arrangör för ett evenemang eller ansvarar för en aktivitet som lämpar sig väl för barn eller barnfamiljer möjlighet att marknadsföra händelsen helt gratis.

Aktiviteter som redan finns inlagda kan ändras här och du har också möjlighet att lägga upp hur många aktiviteter eller evenemang som du själv vill utan någon kostnad.

Så här lägger du till aktiviteter / evenemang

  • Klicka på knapparna nedan för i vilken del du vill lägga till
  • Om du har ett konto på BarnSajten så logga in, annars skapa ett konto genom att följa instruktionerna.
  • Fyll i så många fält du kan när du lägger upp din aktivitet eller ditt evenemang.

Vanliga frågor

Vi vill att vår databas med aktiviteter för barn skall vara så stor som möjligt, alla skall vara med. Av den anledningen anser vi att det måste vara helt gratis att visa sina aktiviteter eller evenemang på BarnSajten.

Givetvis finns det möjligheter för er som vill synas lite bättre att också göra det i form av sponsrade aktiviteter.

Permanenta aktiviteter och kalasfixare syns tillsvidare och kommer med andra ord att synas så länge du inte vill något annat.
Temporära evenemang är dock synliga fram tills dess att sista evenemangsdatumet har passerat.

På varje aktivitet, evenemang eller barnkalas finn en länk “Arrangör av aktiviteten?“.

Hitta din aktivitet och klicka på länken enligt beskrivningen ovan. Har du ett konto på BarnSajten måste du logga in. Har du inte ett konto så kan du skapa ett efter du klickat på länken.

Efter du loggat in kan det hända att du måste leta upp din aktivitet igen. Klicka återigen på länken “Arrangör av aktiviteten?” och fyll i formuläret som visas.

Du kommer få information när vi godkänt din ansökan om att ta över registreringen av din post.

Permanenta aktiviteter

Till permanenta aktiviteter hör de aktiviteter som inte är temporära eller tidsbestämda. Vi ser gärna att dessa aktiviteter finns tillgängliga tills vidare och gärna året runt. Exempel på permanenta aktiviteter kan vara museum, utflyktsmål, simhallar, lekland, nöjesparker och djurparker m.m.

Lägg till permanent aktivitet

Temporära evenemang

Tillfälliga evenemang eller händelser som pågår under en begränsad period passar in under temporära evenemang. Egentligen allt som har en start och – eller en slutdatum. Exempel på temporära evenemang kan vara barnteater, föreställningar, barnloppisar, lovaktiviteter eller marknader av olika slag.

Lägg till evenemang

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account