Vi hjälper er att synas

Oavsett om det är en föreställning, konsert,  barnloppis i garaget, ett nystartat kafé eller en attraktion i en nöjespark så kan du vara med på BarnSajtens och Kika & Fikas stora register med tips på aktiviteter, evenemang och platser värda att besöka för alla i hela Sverige.

Visa ditt evenemang eller aktivitet

Här har du som är arrangör för ett evenemang eller med ansvar för en plats eller aktivitet möjlighet att marknadsföra händelsen helt gratis.

Aktiviteter och platser som redan finns inlagda kan ändras här och du har också möjlighet att lägga upp hur många tips som du själv vill utan någon kostnad.

När ditt tips har publicerats har du möjlighet att ändra det själv hur många gånger du vill.

Vanliga frågor

Är det helt gratis att synas i registret?

Vi vill att vår databas med tips på aktiviteter  och evenemang skall vara så stor som möjligt, alla skall vara med. Av den anledningen anser vi att det måste vara helt gratis att visa sina aktiviteter eller evenemang på sidan.

Givetvis finns det möjligheter för er som vill synas lite bättre att också göra det i form av sponsrade aktiviteter och evenemang.

Hur länge syns min aktivitet?

Permanenta aktiviteter, utflyktsmål och caféer syns tillsvidare och kommer med andra ord att synas så länge du inte vill något annat.
Temporära evenemang är synliga fram tills dess att sista evenemangsdatumet har passerat.

Min aktivitet finns redan, hur ändrar jag?

På varje aktivitet, evenemang eller utflyktsmål finns en knapp ”Ditt företag/aktivitet”.

Hitta din aktivitet/evenemang och klicka på knappen enligt beskrivningen ovan. Har du redan ett konto måste du logga in. Har du inte ett konto så kan du skapa ett efter du klickat på knappen.

Efter du loggat in kan det hända att du måste leta upp din aktivitet igen. Klicka återigen på länken ”Ditt företag/aktivitet?” och fyll i formuläret som visas.

Du kommer få information när vi godkänt din ansökan om att ta över registreringen av din post.

När börjar min aktivitet synas?

Alla aktiviteter och evenemang granskas i efterhand. Det innebär att den kommer att synas direkt när du klickat på publicera. 

Skulle den av någon anledning bryta mot våra regler så kan de komma att justeras eller tas bort efter granskning.

Utflyktsmål

Här lägger du in tips på utflyktsmål. Ett utflyktsmål kan vara allt från härliga naturplatser till den lokala lanthandeln som säljer närproducerade produkter. Utflyktsmålen skall vara permanenta men kan vara tillgängliga vissa delar av året. Exempel på utflyktsmål kan vara badplatser, sevärdheter, gårdsbutiker, loppisar, kanotuthyrning m.m.

Aktiviteter

Till permanenta aktiviteter hör de aktiviteter som inte är temporära eller tidsbestämda och som inte passar in under utflyktsmål. Vi ser gärna att dessa aktiviteter finns tillgängliga tillsvidare och gärna året runt. Exempel på permanenta aktiviteter kan vara museum, simhallar, lekland, nöjesparker, teater och lekplatser m.m.

Kafé och restauranger

Har du ett mysigt café eller en restaurang du vill tipsa om för alla oss som är på utflykt eller sugna på något gott att äta? Då kan du lägga in den här under kafé / restaurang. 

Evenemang

Tillfälliga evenemang eller händelser som pågår under en begränsad period passar in under temporära evenemang. Egentligen allt som har en start och/eller en slutdatum. Exempel på temporära evenemang kan vara barnteater, föreställningar, loppisar, sportaktiviteter eller marknader av olika slag.