Lägg till en plats eller aktivitet på Kika & Fika

Oavsett om det är barnloppis i garaget, ett nystartat kafé eller en attraktion i en nöjespark så kan du vara med i Kika & Fikas stora register med tips på aktiviteter och platser värda att besöka för alla i hela Sverige.
OCH BÄST AV ALLT, DET ÄR HELT GRATIS!

Lägg till / ändra plats, aktiviteter, evenemang, butik eller restaurang

Här har du som är arrangör för ett evenemang eller med ansvar för en plats eller aktivitet möjlighet att marknadsföra händelsen helt gratis.

Aktiviteter och platser som redan finns inlagda kan ändras här och du har också möjlighet att lägga upp hur många tips som du själv vill utan någon kostnad.

När ditt tips har publicerats har du möjlighet att ändra det själv hur många gånger du vill.

BarnSajten blir Kika & Fika
Just nu pågår ett arbete för att bredda BarnSajten till en mötesplats och aktivitetsguide som är för alla, oavsett ålder. Kategorier ändras och vissa aktiviter och platser flyttas vilket kan skapa lite oreda under en period.

Så här lägger du till platser och evenemang

  • Klicka på knapparna längst ned för i vilken del du vill lägga till din plats eller evenemang
  • Om du redan har ett konto på Kika & Fika eller BarnSajten så logga in, annars skapar du ett konto genom att följa instruktionerna.
  • Fyll i så många fält du kan när du lägger upp din plats eller ditt evenemang.

Vanliga frågor

Vi vill att vår databas med aktiviteter för barn skall vara så stor som möjligt, alla skall vara med. Av den anledningen anser vi att det måste vara helt gratis att visa sina aktiviteter eller evenemang på BarnSajten.

Givetvis finns det möjligheter för er som vill synas lite bättre att också göra det i form av sponsrade aktiviteter.

Permanenta aktiviteter och kalasfixare syns tillsvidare och kommer med andra ord att synas så länge du inte vill något annat.
Temporära evenemang är dock synliga fram tills dess att sista evenemangsdatumet har passerat.

På varje aktivitet, evenemang eller barnkalas finn en länk ”Arrangör av aktiviteten?”.

Hitta din aktivitet och klicka på länken enligt beskrivningen ovan. Har du ett konto på BarnSajten måste du logga in. Har du inte ett konto så kan du skapa ett efter du klickat på länken.

Efter du loggat in kan det hända att du måste leta upp din aktivitet igen. Klicka återigen på länken ”Arrangör av aktiviteten?” och fyll i formuläret som visas.

Du kommer få information när vi godkänt din ansökan om att ta över registreringen av din post.

Lägg till plats eller aktivitet

Utflyktsmål

Här lägger du in tips på utflyktsmål. Ett utflyktsmål kan vara allt från härliga naturplatser till den lokala lanthandeln som säljer närproducerade produkter. Utflyktsmålen skall vara permanenta men kan vara tillgängliga vissa delar av året. Exempel på utflyktsmål kan vara badplatser, sevärdheter, gårdsbutiker, loppisar, kanotuthyrning m.m.

Lägg till utflyktsmål

Aktiviteter

Till permanenta aktiviteter hör de aktiviteter som inte är temporära eller tidsbestämda och som inte passar in under utflyktsmål. Vi ser gärna att dessa aktiviteter finns tillgängliga tillsvidare och gärna året runt. Exempel på permanenta aktiviteter kan vara museum, simhallar, lekland, nöjesparker, teater och lekplatser m.m.

Lägg till en aktivitet

Kafé och restauranger

Lägg till kafé / restaurang

Temporära evenemang

Tillfälliga evenemang eller händelser som pågår under en begränsad period passar in under temporära evenemang. Egentligen allt som har en start och – eller en slutdatum. Exempel på temporära evenemang kan vara barnteater, föreställningar, loppisar, sportaktiviteter eller marknader av olika slag.

Lägg till evenemang

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account