Skidsemester i Kläppen – Vad och var äter man?


klappen-1När man har spenderat några timmar i skidbacken är det mysigt att komma in, värma sig och äta något gott!

Kläppen har några olika ställen att äta på!

Vi hade dock valt att ha mat med oss! Veckans meny bestod av lasagne, moussaka, tacos, kycklinggryta, Bœuf Bourguignon, fläskfile och klyftpotatis och en dag rester! Till lunch under veckan serverades det pannkakor, hamburgare, korv med bröd, toast och några dagar blev det lunch ute!
Så vad finns det för ställe att välja på om man vill äta ute?Tranan, där även afterskiin är måndag till lördag. Där kan du käka dagens lunch, både något köttigt och vegetariskt eller bara ta en fika! På FRED’S PLACE på Tranantorget, som är ett Fast Food Café kan man köpa burgare och pommes eller en baguette och ta med in på Tranan. Vi upplevde tyvärr att mat och dryck blivit dyrare

klappen-2På Toppstugan finns det gofika eller a la carte och allt serveras med en fantastisk utsikt över backarna! När man hoppar av
sittliften är man framme! Vi valde att käka lunch på Toppstugan en solig dag så att vi kunde njuta av utsikten! Även här upplevde vi att maten blivit dyrare.

Man kan också välja att äta på Karelius kött och deli.

I kläppen finns det värmestuga och grillplatser om man vill ta med sig maten ut i backen! Varför inte nyttja en grillplats och njuta av solen?

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account