Restaurang Västersalt på Bokenäs hotell & konferens


Restaurang Västersalt på Bokenäs hotell & konferens

Vår dotter Moa har haft turen att få sommarjobb i närheten av vår sommarstuga. För vår del helt perfekt eftersom hon är 16 och inte superintresserad av att hänga på landet med oss. Men denna sommaren var det inga problem. Hon har jobbat i nästan 6  veckor på restaurang Västersalt på Bokenäs hotell & konferens. När man bor i stuga på landet finns det i regel inga restauranger på gångavstånd, men vi har turen att det finns det här.

Förutom en trevlig restaurang kan man hyra lägenhet. För er som vill besöka västkusten kan jag varmt rekommendera att hyra här. Utsikten över den västkustska skärgården är fantastisk. Här finns en spa-del, där även barn är välkomna, en bastu vid bryggan med magnifik utsikt och på sommaren har de krabbklubb för barnen.

Igår var vi där och åt middag. Inredningen är mysig och inbjuder verkligen till att sitta kvar och njuta. Barnen åt pizza och jag och mannen tog deras burgare. Smarrigt! Vill man kan man besöka deras kafé Fröken Esters skafferi och bara ta något att dricka. Det har vi gjort ett par gånger under sommaren när vi hämtat Moa på jobb.

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account