No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Hellasgården

Ältav 101, Stockholm, Södermanla

Hellasgården är en friluftsgård med massor av aktiviteter för hela barnfamiljen året om. Här finns t ex härligt strövområde, strandbad, bangolf, beachvolleyboll, boule, fotbollsgolf, fiske, kallbad i isvak, långfärdsskridskor, löp- och motionsspår, paddling, pulka, längdskidåkning, styrketräning, tennis m m.

Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar. C:a 30 km vandringsleder, två belysta träningsspår, tre friluftsbad - ett i Söderbysjön och två i Källtorpssjön - är några av områdets övriga attraktioner. Samtliga sjöar är upplåtna för sportfiske. (Fiskekort erfordras). Vid Söderby i centrum av området finns en förnämlig 9-håls golfbana.

Bad
Hellasgården ligger precis vid natursköna Källtorpssjön - ett perfekt utflykstmål för hela familjen och under sommarmånadernal en härlig sandstrand med bra solplatser och badbrygga.

Bangolf - skoj för hela familjen!
Intill stora gårdsplanen nära parkeringen och restaurang Storstugan ligger bangolf som är en 18-hålsbana med varierande svårighetsgrad.

Fotbollsgolf - en utmaning för hela familjen eller laget!
Fotbollsgolf fungerar som vanlig golf, med skillnaden att du sparkar en fotboll mot hålet istället för att använda klubba.

Mountainbike i Nackareservatet
Ta en fika och spola av cykeln hos oss efter din cykeltur i terrängen! Mountainbike har blivit ett populärt sätt att träna och motionera.

Vandra i Nackareservatet!
Hellasgården är en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykten. Här kan du på egen hand med karta, eller med hjälpt av utmärkta leder, komma i närkontakt med naturen.

Pulka
Här på Hellasgården finns en fin pulkabacke, på andra sidan av Ältavägen.


Ingen har gett Hellasgården en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Hellasgården passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välj ett betyg

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account