Loading...

Dieselverkstaden

Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka, Södermanland

Blandade kulturaktiviteter för barn med bl a Öppen verkstad på lördagar och Skapande Söndagar "En tå i det blå" för de minsta, Bibliotek, Film och Musik. Är ni ute efter att göra något kul en helg så kommer ni förmodligen hitta kulturaktivitet som passar er här.

Här finns alltid något för barn från fem år och ända upp i vuxen ålder. Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla.

Här finns ett modernt bibliotek med en stor samling dvd-filmer, den senaste och bästa musiken på cd, en välmatad serieavdelning, tv-spel (X-Box 360, PS2 och Wii) som du kan spela på plats eller hyra hem, plus mycket annat: böcker, tidskrifter, internetdatorer, musiklyssning, datorspel och myshörnor för både barn och vuxna. Vi har också en Mediejukebox där du smidigt kan ladda ner film, musik och ljudböcker direkt in i din mp3-spelare eller ditt usb-minne.

Klätterverket är Nordens största inomhuscenter för klättring. Väggarna är 14 meter höga och besökarna erbjuds 1000 kvadratmeter klättring, 32 topprep, sex ledväggar och mycket bouldering. Stora bekväma omklädningsrum finns.

Har du varit på Dieselverkstaden?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Dieselverkstaden?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Dieselverkstaden passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account