No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Stockholms Konserthus

Hötorget, Stockholm, Stockholm

Är barnen nyfiken på klassisk musik, prova instrument, träffa riktiga musiker. Då besöker man Stockholms Konserthus med sin egen lilla Piccolaklubben, som barnen kan bli medlem i.

Att höra Kungliga Filharmonikerna för första gången i Konserthuset när man är liten kan också bli en omtumlande upplevelse. Så många ljud! Så starka och häftiga och vackra instrument! Det spritter i hela kroppen och man vill gärna resa sig upp och göra som dirigenten — vifta och leva med i musiken. Och sjunga! Wow!

Öppna dörren till den klassiska musiken för barnen med Familjens Lördag. Ge barnen i din närhet härliga musikaliska upplevelser med småläskig spökspaning, busigt lekfull julkonsert, alfabetskul med Maja och sjungande melodifest.

Kryp in i Konserthusets minsta vrå, följ Orfeus och Euridike, leta efter delfinerna som hoppar runt i marmorn och hitta märkliga instrument på väggar, dörrar och mattor. Och vad är det som händer i taket i Grünewaldsalen egentligen?

Se kalendarium för mer information.

Piccolaklubben
Kungliga Filharmonikernas barnsligaste vänförening! Piccolaklubben startades säsongen 2003/04 och fick genast många medlemmar. Längtan efter en klubb om klassisk musik som riktade sig till barn mellan sex och tio år var så stor att man under loppet av det första året nådde upp över tusen medlemmar. Numera är medlemsantalet uppe i drygt femtonhundra barn.

Piccolamedlemmarna får varje år inbjudan till minst två kostnadsfria piccolaträffar. Piccolaträffarna kan vara att barnen får prova instrument, får komma in på podiet och träffa musiker, får gå en barnvisning i Konserthuset, se och höra orgeln på nära håll och träffa filharmoniker.
Klubben är gratis!

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.

Ingen har gett Stockholms Konserthus en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Stockholms Konserthus passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account