Loading...

Malmö Chokladfabrik

Möllevångsgatan 36B, 214 20 Malmö, Skåne

I Malmö Chokladfabrik finns det mest intressanta från Mazettis fantastiska historia. Kom hit och upptäck 120 års chokladhistoria i form av en unik privat samling bestående av bland annat redskap, formar, etiketter och rolig och intressant chokladkuriosa. Vi tar emot gruppbesök och erbjuder även guidade turer i museet.

Chokladköket
Genom ett fönster i butiken är det fri sikt in i det anrika rummet på Malmö Chokladfabrik där vi har vårt chokladkök. Här skapar vi alla våra praliner och andra godsaker på traditionsenligt vis och alla våra produkter är genuint hantverk som är producerat i liten skala och vi använder bara de bästa råvarorna och naturliga konserveringsmedel. Vår chocolatier Susanne Hansson har gedigen erfarenhet av choklad och har bland annat spenderat tre år i Holland och Belgien för att fördjupa sina kunskaper.

Besök
Om du är intresserad av att komma och titta på vår tillverkning så har du störst chans om du besöker oss en vardagseftermiddag. Notera att vi inte kan garantera detta! Vissa dagar under sommaren har vi ingen tillverkning – även en pralinmakare behöver ta semester ibland.Passa på att även göra ett besök till Sveriges enda producent av choklad från kakaobönor!

Fabriksbutik
I vår "fabriks-butik" hittar ni alltid spännande & färska chokladprodukter av högsta kvalitet. Vi har ett brett sortiment av praliner, tryfflar, chokladkakor och presentaskar. Självklart hittar du vår egentillverkade choklad 1888 hos oss samt presentkort på våra chokladprovningar.

Har du varit på Malmö Chokladfabrik?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
museum
Skulle du rekommendera Malmö Chokladfabrik?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Malmö Chokladfabrik passar för barn i åldern:

0 recensioner Malmö Chokladfabrik

Overall rating
  • Lena

    Jag o tonårsdottern besökte detta fantastiska museum igår. En helt underbar och engagerad guide som även gav oss en god insikt i vad god choklad är med smakprovning. Finns även ett jätte mysigt fik och en shop där det gavs en bra rabatt om du varit på den guidade turen
    Väl värt ett besök för alla åldrar

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account