Alla Aktiviteter i Skåne län

Att göra i Skåne för barn och familjer

Det finns mycket att göra i Skåne för barn oavsett om ni väljer att göra något inomhus eller utomhus. Milslånga sandstränder, mysiga parker, natursköna skogar och öppna landskap.

Skåne är Sveriges sydligaste landskap med stora städer som bland annat Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Kristianstad och Ängelholm.

Här hittar ni massor av tips på saker att göra i Skåne. Skall ni åka på semester i Skåne eller är ni bara ute efter att göra några aktiviteter med barnen i helgen? Vi har samlat massor med roliga aktiviteter i Skåne för barn och för familjer, allt från semestertips till utflyktsplatser för en mysig picknick.

Inomhus i Skåne

Tråkigt väder, kallt eller bara sugen på att göra något inomhus med barnen? Museum, simhall och bio är bara några exempel på något att göra inomhus med barn i Skåne.

» Inomhus i Skåne
» Inomhus i Malmö

Utflyktsmål i Skåne

Vad kan vara skönare än picknick i skogen eller vandring längs strand eller öppna landskap? Utflykt Skåne är vår plats där vi ger dig tips på de finaste och mysigaste utflyktsplatserna i Skåne.

» Uflyktsmål i Skåne

Djurparker i Skåne

Tycker du också om djur? I Skåne finns det många ställen att besöka för dig som tycker om att titta på djur eller kanske komma ännu närmre för att klappa eller ta hand om djur.

» Djurparker i Skåne

Kultur i Skåne

Barnteater, föreställningar och mycket annat. I Skåne finns det mycket möjlighet för barn att uppleva kultur. Vi listar platserna här och under kommande evenemang hittar du vad som är på gång.

» Kultur i Skåne
» Kommande evenemang

Att göra i Malmö

Det finns massor av aktiviteter för barn även om du bara vill stanna inom Malmös gränser. Vill du bara se vad du kan hitta på i Malmö så klickar du på länken nedan.

» Att göra i Malmö för barn

Lägg till en aktivitet

Vet du en aktivitet för barn i Skåne som borde finnas på BarnSajten? Det är HELT GRATIS att synas i våra listor med aktiviteter för barn och du kan oavsett om du själv är arrangör eller om du bara vill tipsa om något att göra i Skåne, lägga till det direkt.

» Lägg till aktivitet…

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Hitta något att göra
Annons
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account