Alla Aktiviteter i Malmö

Att göra i Malmö för barn och familjer

Hitta utvalda och aktuella aktiviteter för barn i Malmö på BarnSajten.se.
Populära kategorier är Museum Malmö, utflyktsmål i Malmö och Lekland i Malmö I Malmö, parkernas stad, kan du och dina barn hitta på massor att göra. Varför inte besöka Tekniska Sjöfartsmuseet, besöka Sagolekplatsen eller åka till Malmö Arena och se något av deras evenemang. Malmö har ett stort utbud av aktiviteter för barn och evenemang för hela familjen, I Malmö finns det alltid något att göra. Nyhet! Vi flyttar barnkalas till en helt egen avdelning. Vill ni hitta en plats för barnkalas i Malmö så finns det numera en plats för det, se Barnkalas Malmö

Inomhus i Malmö

Tråkigt väder, kallt eller bara sugen på att göra något inomhus med barnen? Museum, simhall och bio är bara några exempel på något att göra inomhus med barn i Malmö.

» Inomhus i Malmö

Bad & simhallar i Malmö

Malmös riviera eller ett nybyggd badhus i Hyllie? Vinter eller sommar? Inomhus eller utomhus? I Malmö finns det många olika platser att bada på. Från välkända Ribban nybyggda Hylliebadet.

» Bad & simhallar i Malmö

Museum i Malmö

Museum är väl den perfekta inomhusaktiviteten. Det finns flera olika museum i Malmö. Många av dem hittas i direkt anslutning till Malmö Museum.

» Museum i Malmö

Lägg till en aktivitet

Vet du en aktivitet för barn i Malmö som borde finnas på BarnSajten? Det är HELT GRATIS att synas i våra listor med aktiviteter för barn och du kan oavsett om du själv är arrangör eller om du bara vill tipsa om något att göra i Malmö, lägga till det direkt.

» Lägg till aktivitet…

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Hitta något att göra
Annons
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account