No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Dunkers kulturhus

    Dunkers kulturhusDunkers kulturhus

Dunkers kulturhus

Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg, Skåne

På Dunkers händer det nästan alltid någonting för barn och unga. Familjelördagar i utställningarna, öppna verkstäder och scenupplevelser inom teater, musik och musik.

Södra Sveriges största kulturhus är en arena för konstnärliga och kreativa upplevelser, lärande och skapande – en mötesplats för kultur i alla former!

Musen Malte
Följ med Musen Malte på äventyr i Helsingborg. Han är på jakt efter sin kusin. Häng med en stadsvandring, lär dig mer om Helsingborg och ge Malte en hjälpande hand.

Här finns konsthall, stads- och kulturhistoriska utställningar, temautställningar, internationell musikscen, teater, dans, öppen kulturverksamhet och pedagogisk verksamhet för barn och unga. I Dunkers kulturhus hittar du också restaurang, bistro, faktarum och turistbyrå.

Din kulturskola
Helsingborgs kulturskola är till för dig som vill hitta och utveckla dina kreativa talanger inom musik, sång, dans, teater, konst, eller media/ film.

Helsingborgs Kulturskola består av ett stort antal engagerade och inspirerande pedagoger inom konstformerna musik, media, teater/drama, konst och dans. Hos oss är alla barn och unga samt barnsliga och nyfikna vuxna varmt välkomna att inspireras, skapa och utvecklas på sitt eget sätt och i sin egen takt. Vi arbetar alltid mot ett utökat flexibelt kursutbud och tar gärna emot förslag, tankar och idéer.

Du kan välja att gå en längre utbildning i något som är din passion. Eller bara prova något nytt i en workshop. Kulturskolan finns för dig som bor i Helsingborgs stad och är mellan 0 och 25 år.

Mer info på vår egen hemsida!

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.
  • Ja
  • Ja

Ingen har gett Dunkers kulturhus en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Dunkers kulturhus passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Bilder
Hitta hit

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account