Loading...

Dunkers kulturhus

Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg, Skåne

På Dunkers händer det nästan alltid någonting för barn och unga. Familjelördagar i utställningarna, öppna verkstäder och scenupplevelser inom teater, musik och musik.

Södra Sveriges största kulturhus är en arena för konstnärliga och kreativa upplevelser, lärande och skapande – en mötesplats för kultur i alla former!

Musen Malte
Följ med Musen Malte på äventyr i Helsingborg. Han är på jakt efter sin kusin. Häng med en stadsvandring, lär dig mer om Helsingborg och ge Malte en hjälpande hand.

Här finns konsthall, stads- och kulturhistoriska utställningar, temautställningar, internationell musikscen, teater, dans, öppen kulturverksamhet och pedagogisk verksamhet för barn och unga. I Dunkers kulturhus hittar du också restaurang, bistro, faktarum och turistbyrå.

Din kulturskola
Helsingborgs kulturskola är till för dig som vill hitta och utveckla dina kreativa talanger inom musik, sång, dans, teater, konst, eller media/ film.

Helsingborgs Kulturskola består av ett stort antal engagerade och inspirerande pedagoger inom konstformerna musik, media, teater/drama, konst och dans. Hos oss är alla barn och unga samt barnsliga och nyfikna vuxna varmt välkomna att inspireras, skapa och utvecklas på sitt eget sätt och i sin egen takt. Vi arbetar alltid mot ett utökat flexibelt kursutbud och tar gärna emot förslag, tankar och idéer.

Du kan välja att gå en längre utbildning i något som är din passion. Eller bara prova något nytt i en workshop. Kulturskolan finns för dig som bor i Helsingborgs stad och är mellan 0 och 25 år.

Mer info på vår egen hemsida!

Har du varit på Dunkers kulturhus?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Dunkers kulturhus
Skulle du rekommendera Dunkers kulturhus?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Dunkers kulturhus passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Fika i närheten?

Fredriksdals trädgårdskafé

1.89 km

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account