No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Laserdome, Helsingborg

Södergatan 6, 252 25 Helsingborg, Skåne

Laserdome är en tuff, adrenalinalstrande lagsport som passar alla, gammal som ung. Det är inte styrka som är avgörande utan det är samarbetsförmåga, snabbhet, smygfärdigheter och pricksäkerhet som avgör! Bjud på ett spännande och roligt barnkalas.

Med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörka gångar, rökbelagda rum och runt hinder. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi. Laserdome spelas i lag eller alla mot alla, och upp till 20 personer kan spela samtidigt. Paket finns för barnkalas, tonårskalas m.m.

Inför matchen får alla se en instruktionsfilm som förklarar hur spelet går till. Väl inne i vapenrummet tar du på dig utrustningen med pistolen fram, spänner fast utrustningen ordentligt på bägge sidor och hakar loss pistolen. Du är nu redo för matchen. När domaren aktiverar spelet har du 20 sekunder på dig att gömma dig inne i arenan. Efter 20 sekunder aktiveras din utrustningen och infernot kan börja.

Vad går det ut på?
Din uppgift är att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning.
Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröst ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & vapenträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng. Men akta för du får lite minus när du träffar dina egna lagkamrater. Efter spelets slut sammanställs resultaten och alla kan se slutresultatet på skärmar i vapenrummet samt receptionen. Varje spel varar i 20min.

Du har alltid obegränsat med skott och liv, men när du själv blir träffad så slutar ditt vapen och utrustning att fungera i c:a 7 sekunder och du förlorar en del poäng. Efter 7 sekunder aktiveras utrustningen igen och du är redo att hämnas…

Spelar ni lagmatch gäller det att skjuta dina fiender men inte dina lagkamrater. Du ser skillnad på lagen genom deras färger på utrustningen. Spelar ni solomatch är alla andra spelare dina fiender oavsett färg.

  • Ja

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Laserdome, Helsingborg?

Ja Nej
Vad tycker du?

Laserdome, Helsingborg passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Barnkalas

BarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account