No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Skånes djurpark

  Skånes djurparkSkånes djurpark

Skånes Djurpark

Jularp 150, 243 93 Höör, Skåne

Spara i lista

Hitta till Skånes Djurpark


JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
 • Ja
 • Ja
 • Ja
 • Ja

100% har gett Skånes Djurpark en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Vad tycker du?

Skånes Djurpark passar för barn i åldern:

5 recensioner Skånes Djurpark

Helhetsintryck:
Barnvänlighet:
Prisvärde:
 • Anonym 11 år sedan

  En mysig park med en lagom gångsträcka som barnen orkar gå. Kanske inte så många spännande och farliga djur och ibland kan det vara svårt att hitta djuren.

 • Phoebe 10 år sedan

  Vi älskar att promenixa i denna djurpark och gör det gärna vid olika årstider då har man störst chans att få syn på de olika djuren vid de olika tillfällena. Det är en härlig omgivning att ta familjen på promenad och fika korgen med. Finns kiosk med mat o glass om man hellre så önskar. Många tar grillgrejor med då det finns grillmöjligheter eller som många gör tar med engångsgrill. Björnarna är ett säkert kort när det gäller att få se aktiva och roliga djur. Lottstånden med fina mjukisdjur att vinna och naturlekplatsen gillar mina barn mycket.

 • Daniel 7 år sedan

  Vi hade nog lite otur, men informationen på deras hemsida/app var felaktig, så vi kom med lite fel förväntningar. Vi var där i November och inte nog med att det inte var några aktiviteter, kioskerna var stängda och det fanns alltså ingen mat/fika att tillgå på hela djurparken. Sälarna ville inte äta mat och visade sig knappt, likaså de andra djuren. Det sämsta var nog att de började köra undan alla bänkarna med traktor medans vi satt där och åt (två vuxna och fyra barn 1.5-4 år). Inte så lämpligt och inte speciellt trevligt att få dieselångor i ansiktet när man försöker fika (vi hade som tur är med oss lite eget fika). Nä, med all personal som sprang runt (och körde runt bilar, fick dra undan min 1.5-årige son så han inte skulle bli påkörd på gångbanan) och avsaknaden av service trots detta så är det inte konstigt att parkens lönsamhet är usel. Ett tips till parken vore att sätta upp fler skyltar vid djuren som berättar vad det är. Om man står på fel ställe kring ett hägn så finns det ofta inga skyltar alls så man får gissa eller hoppas att man går förbi en skylt. Lite skralt med tanke på vad det kostar att göra en skylt…

 • Berndt Haraldsson 5 år sedan

  Har varit här ett flertal gånger med både barn och barnbarn. Härlig djur- o naturmiljö.

 • Marie Modess 4 år sedan

  Jag gillar Skånes djurpark. Det är en fin och lagom lång tur runt parken. För barnen finns det möjlighet att klappa djuren och om man vill kan man ta ett dagsprogram för att se när djuren matas. Det finns gott om fikamöjligheter om man har picknick med sig! Det finns även cafe, matställe och glasskiosk om man inte har med sig picknick!

  Barnvänlighet:
  Prisvärde:
 • Småland 4 år sedan

  Vår familj är mycket nöjda med vårt besök på Skånes djurpark. Helt klart värt vår långa resa från Småland.
  Det enda minuset var att vissa djur kunde vara svåra att se då dom gömde sig. Men vi fick se de flesta djuren. Vill verkligen plussa för personalen som var fantastiska. Väldigt serviceminded och alltid ett leende.

  Bara en sån sak som att medans vi väntade på fågelshowen så gick vi och tittade på ponnyridningen brevid. En liten tjej som precis hade ridit klart berättade för personalen som ledde hästen att hon fyllde år. Då gick tjejen som ledde hästen och samlade ihop lite föräldrar från kön till ponnyridningen och fick dom att sjunga för den lilla tjejen. Väldigt fint gjort.
  Den lilla tjejen sken upp som en sol.
  Så åter igen verkligen fantastisk personal.
  Hit åker vi gärna fler gånger!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Please drag & drop the files to rearrange the order

Relaterade länkar, hitta fler tips...

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account