Loading...

Skånes Djurpark

Jularp 150, 243 93 Höör, Skåne

Skånes Djurpark är världens största djurpark med nordiska djur, barnvänligt och populärt utflyktsmål och varma dagar (sommartid) kan man ta en tur i vattenrutschkanan och leka i barnpoolen. I djurparken kan man se rävar, björnar och ståtliga älgar och många andra nordiska djur. Här finns flera hundratals vilda (och tama) djur och en massa annat kul för hela familjen! Sköna promenader med lekmöjligheter och härliga fikapauser längs slingan.

Här får alla stora som små uppleva nordiska djur, vilda och tama i sina rätta miljöer. Härlig natur med fina picknick- och grillmöjligheter och bra promenad­vägar genom djurparken.

Vi rekommenderar verkligen att ni också stannar till och tittar på när djuren får mat. För det första så är djuren oftast väldigt aktiva när de får mat, för det andra så informerar djurvårdaren om de djur som matas.

Sommartid har vi öppet vår vattenrutschkana med en liten barnpool.

Har du varit på Skånes Djurpark?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skånes djurpark
100% har gett Skånes Djurpark en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Skånes Djurpark passar för barn i åldern:

5 recensioner Skånes Djurpark

Overall rating
Barnvänlighet
Prisvärde
 • Anonym

  En mysig park med en lagom gångsträcka som barnen orkar gå. Kanske inte så många spännande och farliga djur och ibland kan det vara svårt att hitta djuren.

 • Phoebe

  Vi älskar att promenixa i denna djurpark och gör det gärna vid olika årstider då har man störst chans att få syn på de olika djuren vid de olika tillfällena. Det är en härlig omgivning att ta familjen på promenad och fika korgen med. Finns kiosk med mat o glass om man hellre så önskar. Många tar grillgrejor med då det finns grillmöjligheter eller som många gör tar med engångsgrill. Björnarna är ett säkert kort när det gäller att få se aktiva och roliga djur. Lottstånden med fina mjukisdjur att vinna och naturlekplatsen gillar mina barn mycket.

 • Daniel

  Vi hade nog lite otur, men informationen på deras hemsida/app var felaktig, så vi kom med lite fel förväntningar. Vi var där i November och inte nog med att det inte var några aktiviteter, kioskerna var stängda och det fanns alltså ingen mat/fika att tillgå på hela djurparken. Sälarna ville inte äta mat och visade sig knappt, likaså de andra djuren. Det sämsta var nog att de började köra undan alla bänkarna med traktor medans vi satt där och åt (två vuxna och fyra barn 1.5-4 år). Inte så lämpligt och inte speciellt trevligt att få dieselångor i ansiktet när man försöker fika (vi hade som tur är med oss lite eget fika). Nä, med all personal som sprang runt (och körde runt bilar, fick dra undan min 1.5-årige son så han inte skulle bli påkörd på gångbanan) och avsaknaden av service trots detta så är det inte konstigt att parkens lönsamhet är usel. Ett tips till parken vore att sätta upp fler skyltar vid djuren som berättar vad det är. Om man står på fel ställe kring ett hägn så finns det ofta inga skyltar alls så man får gissa eller hoppas att man går förbi en skylt. Lite skralt med tanke på vad det kostar att göra en skylt…

 • Berndt Haraldsson

  Har varit här ett flertal gånger med både barn och barnbarn. Härlig djur- o naturmiljö.

 • Barnvänlighet
  Prisvärde

  Jag gillar Skånes djurpark. Det är en fin och lagom lång tur runt parken. För barnen finns det möjlighet att klappa djuren och om man vill kan man ta ett dagsprogram för att se när djuren matas. Det finns gott om fikamöjligheter om man har picknick med sig! Det finns även cafe, matställe och glasskiosk om man inte har med sig picknick!

 • Småland

  Vår familj är mycket nöjda med vårt besök på Skånes djurpark. Helt klart värt vår långa resa från Småland.
  Det enda minuset var att vissa djur kunde vara svåra att se då dom gömde sig. Men vi fick se de flesta djuren. Vill verkligen plussa för personalen som var fantastiska. Väldigt serviceminded och alltid ett leende.

  Bara en sån sak som att medans vi väntade på fågelshowen så gick vi och tittade på ponnyridningen brevid. En liten tjej som precis hade ridit klart berättade för personalen som ledde hästen att hon fyllde år. Då gick tjejen som ledde hästen och samlade ihop lite föräldrar från kön till ponnyridningen och fick dom att sjunga för den lilla tjejen. Väldigt fint gjort.
  Den lilla tjejen sken upp som en sol.
  Så åter igen verkligen fantastisk personal.
  Hit åker vi gärna fler gånger!

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account