Mer info
Mer info
Karta
Liknande aktiviteter
Öppettider
 • Högevallsbadet
  Högevallsgatan 3
  222 29 Lund

  Landskap: Skåne
  Hitta hit:

  Högevall ligger på Högevallsgatan 1 i Lund, mitt i Stadsparken och hit är det alltid nära. Från Stortorget går du till Högevall på 7-10 minuter.

  Restaurang / Café: Ja
  Inomhus: Ja
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Öppettider:

  Ordinarie öppettider på Äventyrsbadet 2016:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag: 11 - 20
  Onsdag: Stängt
  Lördag, söndag: 9 - 18

  För aktuella öppettider under lov och helgdagar, se hemsida.

Detta är inte Högevallsbadet:s officiella webbplats. Öppettider och priser kanske inte är aktuella, kontrollera därför alltid uppgifterna på arrangörens webbplats.

Kommentera

3 Omdömen på "Högevallsbadet"

avatar
Sortera efter:   nyaste | äldst | mest gillat
Mia
Gäst

Litet och tråkigt tyckte mina pojkar, 8 och 10 år. I vildforsen kräver de flytväst på alla under 11 år! Helt utan urskiljning! Min 10-åring är ett riktigt vattendjur som utan problem simmar 1000 m…. Vägrar självklart flytväst! Nu hade vi även otur att rutschbanorna var stängda. Då fanns det väldigt lite kvar som var roligt för mina barn. Man fick inte ens gå in och simma i 25:an! Vi åker aldrig hit igen.

Har du varit här?
Ja, men jag åker inte dit igen
Louise
Gäst
Helhetsintryck: 4Ett jättefint badhus med aktiviteter för alla åldrar! Det är fräscht, rent och en trevlig miljö.Ett helt ok pris för inträdet, 110 kr förr vuxnare och 80 för barn.omklänningsrummen är stora och praktiska med ganska många duschar och två bastu. Mycket smart teknik då man låser skåpet. En fin baby bassäng som uppskattas av dom yngre barnen. Med överraskningar så som små fontäner och bubblor. Vattnet här är också uppvärmt. En stor och skön bubbelpool som är igång ofta. Här finns också en stor bassäng med vågor en gång i timmen. Att vågorna skulle vara större håller alla med… Läs mer »
Nils Lindskoug
Gäst
Helhetsintryck:
4
rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

Tog med till Högevallsbadet min 10-årige dotterson på tillfälligt besök i Lund nu i februarilovet. Han älskar att bada, är fullständigt orädd och simmar bra – hundsimsvarianten. Den har han blivit kritiserad för av sin lärare, men inte korrigerad. Så dyker här upp en stor vänlig badmästare som lugnt och pedagogiskt förklarar hur gossen ska bättra sig, som tar sig tid och uppmuntrar. Jag fick aldrig tillfälle att tacka honom så jag gör det här: Tack – din insats var större än du kan ana! Morfar Nils

wpDiscuz