Loading...

Högevallsbadet

Högevallsgatan 3, 222 29 Lund, Skåne

Högevallsbadet är skånes modernaste badhus! Här finns allt för dig som gillar spänning och utmaningar. I äventyrsbadet får du skönt pirr i magen i den 213 meter långa vattenrutschbanor eller i vildforsen.

För de minsta lockar plask och lek i djungelbadet.

Gillar du att simma lugnt kan du sträcka ut i simbassängen och sedan slappna av i bubbelpoolen.
Bubbelpool/varmpool
I badet har vi en stor bubbelpool. Här kan du slappna av efter de mera livliga attraktionerna.
Temperaturen i bubbelpoolen är 38 grader.

Djungelbad
För de minsta har vi Djungelbadet. Här har de möjlighet att plaska runt bland djur, bubbel och vattensprut.
Temperaturen i Djungelbadet är 30 grader.

Klättervägg
Utmana dig själv och andra på vår klättervägg. Med separat bassäng under klättrar du längs väggen och om du skulle ramla på vägen fram gör du det mjukt i det varma vattnet.
Temperaturen i bassängen är 30 grader.

Utebassäng
Kom och pröva vår utomhusbassäng som vi nu har öppnat. Du kan simma ut från äventyrsbadet och in igen till äventyrsbadet. Utomhusbassängen är cirka 10 x 10 meter.

Vattenrutschbanor
Här kan du läsa mer om våra 213 meter långa vattenrutschbanor.
Äventyret väntar i Magic Eye och Black Hole!

Vildfors
Vildforsen slingrar sig nedför ett landskap i varierande tempo, och passar även yngre barn under uppsikt av sina föräldrar. Personalen kan anpassa Vildforsens hastighet.
Vildforsen är ca 30 meter lång.
Temperaturen är 30 grader.

Har du varit på Högevallsbadet?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
100% har gett Högevallsbadet en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Högevallsbadet

Vad tycker du?

Högevallsbadet passar för barn i åldern:

0 recensioner Högevallsbadet

Helhetsintryck
 • Mia

  Litet och tråkigt tyckte mina pojkar, 8 och 10 år. I vildforsen kräver de flytväst på alla under 11 år! Helt utan urskiljning! Min 10-åring är ett riktigt vattendjur som utan problem simmar 1000 m…. Vägrar självklart flytväst! Nu hade vi även otur att rutschbanorna var stängda. Då fanns det väldigt lite kvar som var roligt för mina barn. Man fick inte ens gå in och simma i 25:an! Vi åker aldrig hit igen.

 • Louise
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  Ett jättefint badhus med aktiviteter för alla åldrar! Det är fräscht, rent och en trevlig miljö.Ett helt ok pris för inträdet, 110 kr förr vuxnare och 80 för barn.omklänningsrummen är stora och praktiska med ganska många duschar och två bastu. Mycket smart teknik då man låser skåpet. En fin baby bassäng som uppskattas av dom yngre barnen. Med överraskningar så som små fontäner och bubblor. Vattnet här är också uppvärmt. En stor och skön bubbelpool som är igång ofta. Här finns också en stor bassäng med vågor en gång i timmen. Att vågorna skulle vara större håller alla med om. Den är grund i början och blir djupare och djupare. Där är även en utommhusbassäng som man kan gå ut i. Trevligt och kul! En virvelvind som uppskattas av alla. Barn under elva år får inte åka utan föräldrar. Det här var en jätterolig attraktion som hela familjen gillade mycket!! Dagens bästa var ändå vattenrutchbanan Magic Eye. I den sitter man i en ring och åker genom en tunnare. Lite läskigt i början men också mysigtoch samtidigt spännande att åka! Ett måste att prova på för alla! Man kan även åk den utan ring. Fartfyllt, kul och spännande för hela familjen!!!! Vattenrutchbanan black hole passar för dom som vill ha en läskig och spännande attraktion. Man åker i en svart tunnel där man knappt ser någonting och ibland ger den ifrån sig läskiga ljud. En klättervägg finns här också men den var lika populär i familjen. Det är svårt att klättra på väggen då flera handtag saknas. Men om man ramlar landar man mjukt i det ganska djupa vattnet. En bra sak för dom yngre är att här finns flytvästar att låna. Det finns alltid någon badvakt som tittar till vilket gör att det känns väldigt säkert. Restaurangen är ett stort minus eftersom det är ganska dyrt. Vi beställde bland annat en kycklingsallad. Den innehöll tre små bitar kyckling och en massa pasta. Det här är ett riktigt finns badhus som passar vuxna som barn! Mycket värt att åka till tycker vi!!!:)

 • Nils Lindskoug
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  Tog med till Högevallsbadet min 10-årige dotterson på tillfälligt besök i Lund nu i februarilovet. Han älskar att bada, är fullständigt orädd och simmar bra – hundsimsvarianten. Den har han blivit kritiserad för av sin lärare, men inte korrigerad. Så dyker här upp en stor vänlig badmästare som lugnt och pedagogiskt förklarar hur gossen ska bättra sig, som tar sig tid och uppmuntrar. Jag fick aldrig tillfälle att tacka honom så jag gör det här: Tack – din insats var större än du kan ana! Morfar Nils

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Fler tips på saker att göra i närheten av Högevallsbadet

Fika i närheten?

Skrylle restaurang & café

10.97 km

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem


© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account