Loading...

Himlabadet

Universitetsallén 13, 852 34 Sundsvall, Medelpad

Himlabadet är ett fantastiskt inom- och utomhusbad med 25 resp 50 meters simbassänger och ett äventyrsbad, som bjuder på allt in till en hisnande, härlig badupplevelse. Här finns vattenattraktioner för stora och små. Från tornet går tre vattenrutschbanor, Magic Eye, Black Hole och Turbo. En hiss i anslutning till tornet gör rutschbanorna tillgängliga för alla. Himlabadet är först i Europa med surfmaskinen Surfstream. Som att surfa på egna vågor. Himlabadet älskar de små badarna - och garanterat tvärtom! Här finns det något skoj för alla barn! Det finns fyra mindre pooler med varierande djup, två rutschbanor, små vattenfall, en grotta och även en minibubbelpool.

Sommarbad mitt i stan
Utomhusbadet håller 28 grader varmt. Här finns tre bassänger; en 50 meters bassäng, en mellanbassäng samt en plaskbassäng för de minsta. Utöver det kan besökaren lapa sol på grönområdet och barnen kan leka i lekparken intill bassängerna.

50-metersbassängen 120-180 cm djup.
Mellanbassängen 60-90 cm djup.
Barnplasken 0-30 cm djup.

Motionssim
Här kan motionssimma året runt! Simma i vår 25-meters bassäng inomhus under höst, vinter och vår och i 50-meters bassäng utomhus under sommaren. Simning är en perfekt träning för alla och ett mycket bra sätt att stärka kroppen och träna konditionen. Under inomhussäsongen gör vi det lite extra mysigt på tisdagar 19.15-21.00 och tänder ljus kring bassängen samt spelar lugn musik.

På relaxavdelningen finns olika bastubad, ångbad, varmpool, kallpool, upplevelseduschar och ytor för avslappning. en badvärd tar emot och du kan beställa mat och dryck från restaurangen.

Hela badet är anpassat för funktionshindrade och synskadade både när det gäller utrymmenas utformning och färgsättning. På utebadet finns en 50 meterbassäng, en mellanbassäng och en plaskbassäng för småbarn. Mat och fika handlar du i Himlabadets restaurang eller i kiosken vid plaskbassängen.

Barn under 10 år endast i vuxens sällskap.

Har du varit på Himlabadet?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Himlabadet
100% har gett Himlabadet en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Himlabadet passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Sundsvall Bangolf

0.21 km

Agentkalas från Spy:Co

0.99 km

Stensta Visiter Center

0.99 km

SF Bio Sundsvall

1.28 km

Nackstabadet

1.5 km

Sidsjöbacken

2.52 km

Skönsbergs Minigolf

2.59 km
Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account