No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Hallstaliften

Hallstaberget, Sollefteå, Ångermanla

Hallstaberget är en komplett skidanläggning för hela familjen, har varit i drift sedan 40-talet. Med en modern skiduthyrning hyr du snabbt och lätt en komplett skidutrustning för dig och din familj.

Stora liften, börjar direkt utanför skiduthyrningen och tar dig raka vägen upp till toppen på berget. Från toppen av hallstabackarna finns tre alternativ att åka.

Stora backen är utmärkt för dig som tycker om att köra hårda carvingsvängar. Med sin längd på 1500m och en fallhöjd på 305m hinner mjölksyran pumpa rejält innan man har kommit ner. Tycker man inte om det brantaste partiet finns en slinga som tar
dig lugnt och säkert i en krok förbi och sen är det bara att stå på igen.

Familjebacken är en snällare sida på backen, där hela familjen kan åka tillsammans. Den sträcker sig från toppen ner till hotell Hallstaberget som är beläget mitt i backen. Därifrån finns en ankarslift som tar dig till toppen.

Störtloppsbacken väljer man om man vill åka fort. Denna backe erbjuder lite små gupp och svängar där den slingrar sig ner för berget och man kan välja att åka hela tävlings sträckan eller vika av en bit från slutet och in på genvägen som tar dig
tillbaka till stora backen och liften.

Hallstabackarna har även en fin barnbacke som är försedd med en långsamt gående knapplift. Barnbacken ligger i direkt anslutning till skiduthyrningen, grillplatser och värmestuga, så man har god uppsikt på sina små medan man ordnar för fika.


I barnbacken finns alltid några hinder för barnen att ha roligt med.

Om man är jibber och tycker om stora hopp är Hallsta något att prova. I mitten på stora backen finns det svarta och röda hopp i olika vinklar och längder. Om man istället önskar mindre hopp finns även dom i stora backen, men i anslutning till barnbacken för god uppsikt från föräldrar. Alla hoppen tas omhand och underhålls nogsamt även under backarnas öppettider för att dom alltid ska vara väl synliga och säkra att hoppa i.


Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Hallstaliften?

Ja Nej
Vad tycker du?

Hallstaliften passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account