Loading...

Arosfort & Laserdome Megazone

Östra Rådhusgatan 8B, 903 26 Umeå, Västerbotten

Megazone är ett äventyrshus där man kan tävla med kompisar eller familjen på Fortet eller Laserdome. På Fortet styrs allt med elektronik och i varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som man ska lösa med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. På Laserdome har man väst med tillhörande laserpistol. Västarna är försedda med lampor som blinkar med lagets färg. På västen finns sensorer som känner av träffar samt display och högtalare som informerar spelaren vid träff m m.

På Arosfortet ställs stora kram på samarbete samtidigt som ni upplever stora utmaningar på kreativitiet och samarbetsförmåga. Allt styrs med elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Här kan alla vara med, även om du är gravid eller brutit benet. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne eller bara ha huvudet på skaft.

Laserdome
Här kan man mötas i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Upp till 18 personer, fördelade på tre lag, kan spela samtidigt. Totalt finns möjligheter till tre lag, indelade i olika färger: Röd, grön och blå. Varje deltagare sätter på sig en väst med tillhörande laserpistol. Västarna är försedda med lampor som blinkar med lagets färg -på så vis vet man vilka som är med i respektive lag. På västen finns dessutom sensorer som känner av träffar samt display och högtalare som informerar spelaren vid träff mm.

På Megazone finns även möjlighet till Segway och en massa olika utomhusaktiviteter sommartid.

Har du varit på Arosfort & Laserdome Megazone?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Arosfort & Laserdome Megazone?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


Vad tycker du?

Arosfort & Laserdome Megazone passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account