No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Starrmyrans Parklek

Onsdagsvägen 11, 123 60 Stockholm, Södermanland

Starrmyran är en bemannad parklek med öppen fritidsverksamhet och tonvikt på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, odling, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, ponnyridning m m. Här får barnen besöka stallet, där man kan se olika djur och pröva på att rida.

Starrmyran har ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur. Varje dag plockar vi ut cyklar, sandleksaker, styltor, bollspel, bandyklubbor mm. Under vintern finns pulkor och hjälmar att låna. Vår lokal är öppen alla dagar, välkommen in för att spela spel, rita eller spela TV-spel.

På lördagar och söndagar har vi skapande verksamhet kl 11 – 14.30, olika tema varje dag. När vädret tillåter så är verkstaden förlagd utomhus.

I parkleken har vi ett stall med hästar, getter, kaniner, marsvin, höns samt katter. Vi bedriver djurverksamhet för barn och ungdomar, här kan du rida, gå på djurkurser eller bara gosa med djuren och träffa kompisar.

Hästis- och djurkurser för barn från 6 år ordnar vi löpande under året, här får barnen lära sig om våra djur och vad de behöver för att må bra. Ring för mer info om anmälan och när nästa kurs börjar.

Vill du borsta på och/eller gosa med våra hästar Lucky, Olle och Bamse så är det bara att titta in. Vi har två getter, Flora och Filur, som gärna vill hälsa på dig!

Ponnyridning utan förbokning på torsdagar kl 15 – 16 samt lördagar kl 12.30 (lördagar säljs ridbiljetter kl 12.30 – 13.00). Under skollov kan tiderna vara ändrade så ring för info.

Grillen är tänd på torsdagar kl 15.00 – 16.45 samt på lördagar och söndagar kl 11.00 – 14.30. Medtag eget att grilla eller köp korv och hamburgare av oss. Tiderna kan ändras när det är skollov, så slå gärna en signal för att kolla.

Kaffe/te, smakis och bulle finns att köpa alla dagar.

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
  • Ja
  • Ja

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ingen har gett Starrmyrans Parklek en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Vad tycker du?

Starrmyrans Parklek passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account