Loading...

Tom Tits Experiment

Storgatan 33, 151 36 Södertälje, Södermanland

Tom Tits blandas kunskap och upptäckarlust med teknik och naturvetenskap som passar hela familjen. Här finns det experiment och lek för alla åldrar. Vatten, luft, ljud och ljus, synvillor och magneter. Allt provar man själv och det allra mesta är roligast att testa tillsammans med någon.

Vem har inte sprungit runt som barn och helst av allt bara velat dra, trycka, testa, klicka, kika och känna på allting? Det är ju så man lär sig hur saker och ting fungerar. På Tom TIts Experiment får man testa allting själv och man behöver inte ha några förkunskaper. Alla kan prova - oavsett ålder (några experiment som man "åker i" har åldersgräns). Här kan mamma och pappa, barn och farmor och morfar, tonåringen och kompisarna tillsammans undersöka och ha kul.

I den magiska "Spegellabyrinten" kan man irra runt många gånger och den superlånga Rutschkanan som går genom husets fyra våningar, där det gäller att åka snabbt, är en populär tävlingsgren för många familjer. På helger och lov finns det ofta någon show (t. ex. med såpbubblor) att titta på. IMakerspcae får alla som vill konstruera och sätta ihop egna experiment.

På sommaren är parken öppen. Här finns flera häftiga experiment att åka i - sådana som ger extra pirr i magen och där man upplever naturvetenskap och teknik med kroppen helt enkelt. Bland porlande vatten och vackra växter finns lugna vrår för avkoppling och varma dagar öppnar parkens Glassbar. Inomhus finns ekologiskt café, lunchrestaurang, matsäcksrum och butik.
En plats för nyfikna i alla åldrar där man har roligt tillsammans.

Har du varit på Tom Tits Experiment?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
100% har gett Tom Tits Experiment en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Tom Tits Experiment
Tom Tits Experiment
Tom Tits Experiment

Vad tycker du?

Tom Tits Experiment passar för barn i åldern:

1 omdöme ”Tom Tits Experiment”

Helhetsintryck
  • Maria Åhrlin
    Barnvänlighet
    Prisvärde

    Det var rätt kul men det finns minus 1. Det är dyrt 2. Uthusparken är nästan det roligaste på hela stället coh det är tråkigt att den unte är öppen hela tiden.

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account