No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Halmstad Äventyrsland

Gamla Tylösandsvägen 1, 302 93 Halmstad, Halland

Halmstad Äventyrsland är ett s k sommarland med massor av utomhusaktiviteter för hela dagen, t ex Vattenland, Karusellpark, Dinosaurieparken, Sagoland, Hoppland, Miniland, Piratland och Indianland.

Vattenlandet
Bada, lek och ha skoj! Ta ett uppfriskande bad i vattenlandet. I den största bassäng finns det flera tunnelrutschbanor och ett stort vattenfall som då och då överraskar och stänker ner de flesta, så se upp!

Det finns en häftig parallell vattenrutschbana där du kan ”tävla” med dina kompisar.

För er som inte badar finns det en sittläktare där ni kan ha uppsikt över bassängerna.

Sagolandet
Det var en gång för länge sedan...
Alla har vi varit barn. Väck din fantasi och dina minnen till liv. När du går in i sagoparken blir du själv en del av sagan.

Miniland
Flertalet av Sveriges mest berömda slott och herresäten har vi samlat på ett ställe i vår temapark Miniland. Alla byggnaderna är i miniatyrformatet 1:25.

Piratland
Här i Piratlandet utkämpas tuffa strider både till havs och på land. Till havs har du vattenkanoner till din hjälp och på land är det mjuka skumgummibollar som gäller för att bekämpa fiender...

Karusellparken
Åk hur mycket du själv vill, törs eller orkar! Några av våra karuseller är:

Hästkarusell
En klassisk karusell för de små, kanske har farfars far åkt i den?

Bläckfisken
En tur i vår bläckfisk blir en häftig färd. Tack vare sina starka tentakler för den dig upp, ner och runt. Förvänta dig en kittlande upplevelse.

Pariserhjulet
Ger dig en behaglig resa 26 meter över marken. Härifrån ser du hela Äventyrslandet samtidigt som du har Halmstads bästa havsutsikt.

Musikexpressen
Här snurrar det fort och mycket. En karusell för de djärva som vågar ta ut svängarna.

Waltzer/Virvelvind
En snurrig karusell för hela familjen.

Radiobilbana
Det är en av de största radiobilbanorna som numer finns på Halmstad Äventyrsland

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.
 • Ja
 • Ja

Ingen har gett Halmstad Äventyrsland en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Halmstad Äventyrsland passar för barn i åldern:

1 Omdöme ”Halmstad Äventyrsland”

Helhetsintryck:
Barnvänlighet:
Prisvärde:
 • Per Lunde 10 år sedan

  Jag åkte dit förra sommaren med två pojkar på 12 år. Löste en tvådagarsbiljett för oss alla och bara “måste åka tillbaka.” Egentligen passar väl denna platsen lite bättre för mindre barn, men mina pojkar hade det jätteroligt. Otrolog trevlig personal, rent och snyggt, dock ett litet minus för restauranten, som jag tyckte blev ganska dyr, då jag kom med två barn, som fick betala vuxenpriser(men man måste ju inte gå dit). Så även om storleken på denna parken inte tillhör de största, kunne jag tack vara detta, lämna mina pojkar där och ta “parkens tåg” in till Halmstad.(Mina pojkar ville ju absolut inte följa med) Så som nöjesarena, till en överkommelig pris, kan jag inte få fullrost detta nog. I´ll be back – som han sade.

  Barnvänlighet:
  Prisvärde:
 • Mari
  1 år sedan

  Var här sommaren 2018 med tre barn, 5, 3 och 1 år. Badlandet tyckte vi var helt ok och motsvarade förväntningarna, hyfsat gott om plats och lagom djupt för så små barn. Duscharna och omklädningsrummen – någon barack från år 2000 – riktigt äckligt! Nöjesparken, typ “Axels ambulerande”, riktigt tråkigt och såg väldigt slitet, osäkert och illa ut. Känns som att de köpt begagnad utrustning från 80-talet i något östland. Verkligen uruselt och inget jag vill mina barn ska åka. Minilandet var supertrist, små byggnader utslängda lite här och var och inte underhållna på 10 år, ingen röd tråd i det alls. Hade vunnit på att ta bort dom. Smurfarna och dinosaurerna var också konstiga inslag, något begagnat dom köpt? känns väldigt 80-tal och barnen var totalt ointresserade och vi vuxna undrade vad dom hade för tänk. Restaurangerna var inte alls barnvänliga, kändes mer “folkpark” så vi stannade på Laxbutiken och åt istället – mkt bättre.
  Klart värt pengarna om man bara vill bada men gå snabbt genom det trashiga “nöjesfältet” för att slippa de tråkiga vibbarna, vi kommer åka tillbaka till badet men tar med mat och undviker det slitna runtomkring. Betyget på prisvärt gäller inträdet, helt OK för badet. Övrigt var verkligen inte prisvärt.

  Barnvänlighet:
  Prisvärde:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account