Loading...

Barnens Gård

Lyckeby, 371 94 Karlskrona, Blekinge

Barnens Gård är ett roligt heldagsäventyr för hela familjen. Här finns Vattenlandet med många attraktioner, Leklandet för bus och hopp och Klätterbanan att klättra och balansera i. På Barnens Gård finns också djur som alla barn får klappa och hjälpa till att ta hand om och naturligtvis finns möjlighet att ha sitt barnkalas här.

Vattenlandet
Häng med på ett virvlande äventyr i Vattenlandet! Här finns pooler som passar alla i familjen - liten som stor. Våra attraktioner bjuder alla besökare på hisnande upplevelser och pirr i magen. Populära och häftiga Tjurfallet är för de allra modigaste - en 120 meter lång virvlande och supersnurrig vattenrutschbana.

Vattenrutschbanan Masken bjuder på fart och spänning och är en lagom utmaning för de mindre barnen. Bubblan är en ö i den grunda delen av bassängen. Låt klättersugna barn kämpa sig upp mot toppen för att sedan kana ner i vattnet. Det är bubblande skoj!

Leklandet
Leklandet på Barnens Gård är ett paradis för barn som gillar fart och fläkt. Här är det upp och ner och ner och upp som gäller. Från morgon till kväll. För alla som älskar att hoppa och stoja finns det många trampoliner att studsa på. Vi har även en gigantiskt stor hoppborg som är mycket populär.

Klätterbana
En kul utmaning med stockar och rep för både stora och små. Vissa övningar är enklare medan andra kan vara riktigt kluriga. Prova att balansera, klättra och ta dig fram med hjälp av repen. Som tur är finns det en stor, mjuk och skön madrass som tar emot dig när du trillar ner.

Djuren
På bondgårdar finns det förstås djur. Därför har djuren en viktig roll här på Barnens Gård. Här är barnen välkomna in bland getter, höns, kaniner och grisar.

Eftersom det jämt finns mycket att göra på landet är det alltid välkommet med ett par extra händer. Prova på bondgårdslivet och hjälp djurskötarna att mata och ta hand om våra söta smådjur.

Vill du ha en mysig upplevelse av vad livet på landet kan erbjuda så ta en tur med hölasset. Åk med ut till hagen där korna, de nyfödda kalvarna och den snälla tjuren Daddy går och betar.

Mat och fika
En heldag på Barnens Gård är ett äventyr fyllt med glada upptåg, lek och bus. För att orka hålla tempot uppe är det viktigt att stoppa i barnen mat och dricka. Här finns både en familjerestaurang och en poolkiosk med barnvänliga menyer och möjlighet att ta med egen picknick.

Har du varit på Barnens Gård?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
100% har gett Barnens Gård en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Barnens Gård passar för barn i åldern:

1 omdöme ”Barnens Gård”

Overall rating
Barnvänlighet
Prisvärde

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...


Loading...

Fika i närheten?

Wärdshuset Kaffestugan

5.43 km

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account