Annons:

Annons:
Loading...

Tips på saker att göra här

Fika
Leka
Se natur
Se djur
Ha picknick
Promenera

Faciliteter

Toalett
Café

Bilder från Nordens Ark

4 recensioner Nordens Ark

Utmärkt
4.8
4 reviews
 • Andreas Modess Listing Owner

  Nu var det några år sedan vi var här sist. Mycket var sig likt men en del hade förändrats, både till det bättre och sämre. Vi såg i alla fall de flesta djuren även om jag tyckte det hade vuxit upp lite mycket i djurens hägn. Om det är för djurens skull så är det ju bra, men det innebar också att det var svårt att se många av djuren eftersom det var mycket träd emellan. Men i det stora hela var jag fortfarande helnöjd med besöket.

 • Marie Modess

  Jag älskar den här djurparken! Tanken med att värna om utrotningshotade djur är toppen. Djuren lever under bästa möjliga förhållande här. I år såg vi när amurleoparderna blev matade och lyssnade på informationen som djurskötarna gav. Spännande! Är man i närheten tycker jag absolut att man ska besöka Nordens Ark!

 • Andreas Modess Listing Owner

  Har även i år besökt Nordens Ark med familjen. Vi har fortfarande inte tröttnat på parken som faktiskt har något nytt att erbjuda varje år. Det här är nog den bästa djurparken jag besökt både med tanke på besökare och djur.

 • Anonym

  Vi är här varje år, fantastisk natur. Bästa möjliga förhållande för djuren, aldrig trångt eller mycket folk. Absolut värt ett besök!

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Tips på caféer eller platser att fika på i närheten

Fler tips på saker att göra i närheten av Nordens Ark