Loading...

BookaBoat Malmö

Norra Vallgatan, Gamla Staden, Norr, Malmö kommun, 21122 Malmö,

Boka din egen elbåt och upptäck Malmö via stadens kanaler. Inga specialkunskaper krävs, alla personer över 18 kan vara kapten - och barnen får såklart assistera! Max 12 personer får plats per båt, och med ett litet bord i mitten är den perfekt för tex en picnic med familjen eller vänner, eller fira barnkalas.

Det är fritt fram att dekorera hur man vill, så länge båten lämnas rent och fint till nästa kapten. Sittdynor och flytvästar samt kaptensmössa och piratflagga finns att låna, och även filtar och regnponchos finns ifall vädret skulle vara mindre optimalt. Vid en större grupp med barn är det bra att höra av sig till oss så kan vi stämma av om antal flytvästar som behövs.

Du bokar en båt på vår hemsida bookaboat.se, och då får man ett bekräftelsemail med däri en startknapp. När det sen är dags att åka kommer du till vår brygga vid Malmö Live, väljer en ledig båt och trycker på startknappen i mailet för att starta elmotorn. Sen glider du iväg, ostörd av den tysta elmotorn så du kan ta in staden från ett helt nytt perspektiv och njuta av bl a Slottsparken, Södertull, Fiskehoddorna och Dockan från vattnet. När du kommer tillbaka efter bokningstiden trycker du på stoppknappen i din mobil för att avaktivera båten, samt kopplar in elsladden för laddning.

Priset ligger på 590kr för 1 timme, 990kr för 2 timmar och 1390kr för 3 timmar. På 1 timme hinner man åka runt i centrum, 2 timmar ger dig tid att även köra runt i hamnen och med 3 timmar har du gott om tid för tex en idyllisk picknick vid en av bryggorna i Slottsparken.

Har du varit på BookaBoat Malmö?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.

Att göra här:


  • Se natur

  • Ha picknick
Skulle du rekommendera BookaBoat Malmö?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Spara i lista

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Fika i närheten?

Kommendanthusets kafé

1 km

Gateau, Västra Hamnen

1.27 km

Tips på andra utflyktsmål och aktiviteter i närheten

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account