Loading...

Cykla på Ven

Landsvägen 20, Sankt Ibb, 26013 Landskrona,

Cykla på Ven är ett populärt och härligt utflyktsmål och ett riktigt cykelparadis! Börja med härlig båttur med färjan, som tar er över till Ven och efter en kort promenad kommer ni till cykeluthyrningen. Man kan följa cykelstigarna och stanna till vid någon av öns sevärdheter t ex Tycho Brahe-museet, restauranger och butiker. Eller varför inte ta med badkläder, lite fika och stanna för dopp vid något av Vens alla badstränder.

Hos Vens cykeluthyrning (gångavstånd från färjan) finns cyklar i olika storlekar, tandemcyklar, bagagekärror, påhängscyklar och barnkärror. Förbokning av cyklar rekommenderas.

Ven är det perfekta utflyktsmålet!
De gräsbevuxna branterna, mer kända som Backafallen, är dramatiska och lyfter Ven ur havet vilket ger ön den säregna formen av en platå. Tack vare denna form är Ven som en enda stor utsiktplats för sina besökare och den magnifika vyn över de svenska och danska kusterna sträcker sig hela vägen till Öresundsbron.

Vens landskap korsas av grusvägar och cykelstigar som leder ner till de idylliska hamnarna. Sätten att ta sig fram på Ven är många. De flesta besökare cyklar men det är också fullt möjligt att åka buss, traktor och vagn, häst och vagn eller varför inte promenera i stilla mak.

Har du varit på Cykla på Ven?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.

Att göra här:


 • Äta

 • Fika

 • Bada

 • Cykla

 • Se natur

 • Ha picknick

 • Promenera

 • Vandra

 • Vara aktiv
Foto: Andreas Modess
Skulle du rekommendera Cykla på Ven?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Spara i lista

1 omdöme ”Cykla på Ven”

Overall rating
 • Marie Modess

  Att cykla på Ven är något vi gör varje senvår. Det är så mysigt! Ven är en fantastik liten ö. Det är helt perfekt att hyra cyklar och cykla runt. När barnen var mindre hyrde vi cykel med cykelsadel och när de blev lite större hyrde vi cykel med påhäng. Barnen tycker det är lika mysigt som vi föräldrar!

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Ställ en fråga om Cykla på Ven

Ange e-postadress för att få ett meddelande när din fråga besvaras. Mailadressen kommer inte att visas.

Vi behöver din hjälp för att göra det här utflyktsmålet rättvisa. Har du upptäckt något som är felaktigt beskrivet? Vill du lägga till information eller rapportera något direkt felaktigt? Vi är tacksamma för att du bidrar till att göra denna sida bättre.

Fyll i det du vet, eller det du vill ändra i formuläret. Du behöver inte fylla i alla fält, det räcker med det du vill ändra.

Stort tack för att du hjälper oss göra denna sida bättre!

Formuläret är tillfälligt stängt pga underhåll

Tips på andra utflyktsmål i närheten

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account