Loading...

Barnsecondhandbutiken Boomerang

Storgatan 33, 243 30 Höör,

Boomerang är butiken för barn där secondhandfynd i begagnat nyskick samsas med nya saker till oslagbara priser. Försäljning både i butik och online! Vi har både baby- och barnkläder, babyartiklar, leksaker och barnböcker. Dessutom kan ni här hitta unika baby-, barn- och doppresenter!

Vi säljer saker på kommission, ni kan alltså lämna era kläder/leksaker till oss så säljer vi dem åt er! Både ekonomiskt smart och miljövänligt! I butiken anordnas även olika aktiviteter såsom pysselkvällar, shoppingträffar och bytesdagar av sportutrustning.

Likväl som man kan spara pengar på att köpa begagnat så kan man även tjäna pengar på att sälja begagnat – det är både ekonomiskt smart och miljövänligt! Ni föräldrar lämnar kläder/saker till mig och jag säljer vidare det jag tycker håller måttet till nya generationer barn – enkelt, snabbt och smidigt. Ni erhåller kommission, d.v.s. en procentdel av försäljningspriset, på varje såld vara. Butiken prissätter efter varornas skick, märke och popularitet på andrahandsmarknaden.

Kommissionsförsäljningen innebär att jag alltid kan erbjuda ett stort sortiment av säsongens kläder, och utbudet förnyas regelbundet. Varför betala fullpris för kläder som barnen växer ur innan de hinner slita på dem? Jag är noga med att enbart sälja saker i bra skick, men utan att detta skall synas på priset. Hos Boomerang kan ni alltså fynda både kläder, leksaker och babyartiklar - som nya men till loppispriser!

Välkomna till den personliga barnsecondhandbutiken mitt i Skåne!

Har du varit på Barnsecondhandbutiken Boomerang?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.

Att göra här:


  • Shoppa
8163 Collage 2016 05 18 20 29 32 300x300 1
Skulle du rekommendera Barnsecondhandbutiken Boomerang?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Spara i lista

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Ställ en fråga om Barnsecondhandbutiken Boomerang

Ange e-postadress för att få ett meddelande när din fråga besvaras. Mailadressen kommer inte att visas.

Vi behöver din hjälp för att göra det här utflyktsmålet rättvisa. Har du upptäckt något som är felaktigt beskrivet? Vill du lägga till information eller rapportera något direkt felaktigt? Vi är tacksamma för att du bidrar till att göra denna sida bättre.

Fyll i det du vet, eller det du vill ändra i formuläret. Du behöver inte fylla i alla fält, det räcker med det du vill ändra.

Stort tack för att du hjälper oss göra denna sida bättre!

Formuläret är tillfälligt stängt pga underhåll

Tips på andra utflyktsmål i närheten

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account