Utflyktsmål, natur och friluftsliv i Växjö

Spännande utflyktsmål, härlig natur och strövområde för dig som gillar friluftsliv i Växjö

Vad kan vara bättre än att vara utomhus, vara skönare än picknick i skogen eller härligare än att vanda på öppna fjäll och landskap?

De flesta av oss uppskattar att vara utomhus och en stor fördel med många utomhusmål är att det är gratis. Det kostar inget att ha en picknick i skogen eller samla snäckor på stranden.

Att 2021 kommer bli ett år med fortsatt stort fokus på utomhusaktiviteter kan vi nog alla gissa på. Många är vi som vill vara utomhus och slippa trängsel och folkmassor.

I kategorin utflyktsmål och utomhusaktiviteter samlar vi alla smultronställe där du kan tillbringa dagen själv eller med din familj. Åk på utflykt och tillbringa helgen i den härliga naturen. Strövområde, natursköna platser, parker och trädgårdar, slott och borgar är bara några av de kategorier som finns under utflyktsmål och friluftsliv.

Hitta tips på utflyktsmål i den region du befinner dig i, eller sök på en plats i närheten av där du befinner dig. Dela gärna med dig med dina favoritplatser eller ta del av andras tips på utflyktsmål.

Inga aktiviteter eller evenemang hittades som matchar ditt val. Något som saknas? Lägg gärna till en aktivitet eller ett evenemang här..

Tips på platser för fika