Loading...

Rättviksbacken, sommar

Slalomvägen 36, Lerdal, Rättvik,

Välkommen till en fartfylld familjeaktivitet som passar barnfamiljer likaväl som äventyrslystna. I Skandinaviens enda parallella sommarrodelbana nedför skidbacken Rättviksbacken.

I Rättvik, vid Siljans strand, utmed riksv.70, 3 timmars bilväg från Stockholm ligger denna familjevänliga lilla skidanläggning med en underbar utsikt, lugnt tempo och pisten nästan mitt i "byn" och med året runt verk-samhet i form av Nordens enda, parallella 725 m långa Sommarrodelbana nedför skidbacken och en intill liggande paintballbana.

Sommarrodeln är en fartfylld upplevelse som passar äventyrslystna likaväl som familjer. Man åker på hjul-burna rodlar och farten reglerar man själv. Även att åka upp är en upplevelse - Rodeln dras av en lift på en skena upp till toppen och man åker baklänges, så man har tid att se på utsikten ju högre upp man kommer.
Paintball måste förbokas och spelas på en avgränsad naturbana med olika hinder, skyttetorn, koja, bilar och t o m en husvagn.

Olika grupper som skolklasser, företag, lägergrupper mfl kan boka både paintball och rodel (grupp-pris) och t ex avsluta med en avslappnande stund i den vedeldade bastun. Perfekt för event, svensexa/möhippa mm. Catering kan ordnas. För skolklasser finns 1, 2-och 3-dagars paket med boende, mat och flera aktiviteter. För grupper är det möjligt att boka både rodel och paintball från 1 maj-30 sept.

Har du varit på Rättviksbacken, sommar?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.

Att göra här:


  • Vara aktiv
Skulle du rekommendera Rättviksbacken, sommar?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Spara i lista

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Tips på andra utflyktsmål och aktiviteter i närheten

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account