Tävling

Så här gör du för att tävla

Vi vill se fina, roliga eller kreativa bilder med nyckelbanden från BarnSajten. Du kan tävla med hur många bilder du vill. Ju fler bilder desto större vinstchans. Bara en sak är viktigt, nyckelbanden måste synas på bilderna 🙂

Posta dina bilder på Instagram, tagga #barnsajtenTänk på att ditt konto måste vara ”öppet” för att vi skall kunna se bilderna.

Posta dina bilder på Facebook, tagga #barnsajten. Dina inlägg måste vara offenliga för att vi skall kunna se bilderna.

Har du inga öppna sociala mediakanaler så kan du skapa ett medlemskonto på BarnSajten. Posta dina bilder i ditt bildgalleri när du loggat in.

Med chans att vinna presentkort på SF Bio

BarnSajten.se är med och sponsrar ”Drivkraft ger resultat” och du är en av de som fått ett nyckelband från oss. Vi hoppas att du också vill vara med i vår unika tävling, bara för besökare på föreläsningen.

På vinstbordet ligger 3 presentkort på SF bio på vardera 150 kr. Tävlingen pågår t.o.m. den 31 maj. Vinnarna presenteras på vår facebook-sida när juryn valt vinnarna.

Aktiviteter för barn

Aktiviteter för barn i Skåne

Vill du hitta på något roligt att göra med barnen? Behöver du tips på barnaktiviteter i närheten? Här finns massor med tips på aktiviteter som säkert kan hjälpa dig med att hitta på något roligt.

Trädgårdslekplatsen, Malmö

Lekplatser Malmö

Malmö har inte mindre än 20 stora lekplatser som är uppbyggda i olika tema. Malmö var först i Sverige med så kallade temalekplatser och vi har varit runt och provat alla.

Barnkalas

Kalasfixare i Skåne

Tid för barnkalas? Hade det varit skönt om du kunde ha barnkalaset någon annan stans än hemma? Vi hjälper dig att hitta kalasfixare som kan hjälpa er med det perfekta barnkalaset.

[gd_popular_post_view layout=5 category=190 post_number=15 add_location_filter=true character_count=0 with_pics_only=true show_featured_only=false list_sort=random]

Kockum Fritid – Simhall

Kockum Fritids simhall ligger i Västra hamnen i Malmö med utsikt mot Ribersborgsstranden. Här finns 6 motionssimbanor och en mindre bassäng för plask och lek. PLASKA OCH LEK SÅ MYCKET DU VILL NÄR VI HAR FAMILJEBAD. Varje söndag mellan kl 11.00-15.00 är det familjebad med plask och lek i simhallen. Fyra banor i stora bassängen är fyllda med våra största […]

Näset Padel Club – Malmö

Hos oss kan du spela padel både inomhus i Malmö och utomhus i Falsterbo Näset Padel Club har två Padel Court RS banor, med det bästa konstgräsunderlaget på marknaden på Bronsåldersgatan i Malmö.

Padel Crew – Landskrona

Välkommen til Padel Crew i Landskrona! Våra center erbjuder Nordens bästa Padel-upplevelse.

Padel Crew – Helsingborg

Padel Crew arena i Helsingborg har sex stycken standard- och två panoramabanor. Alla banor är dimensionerade enligt de internationella måttbestämmelser som finns runtomkring banorna. Med en fri takhöjd på 12 meter är det som att spela utomhus och möjliggör för oss att spela spelet som det var tänkt att spelas. Det finns en mindre caféhörna där det finns kalla drycker samt gott […]

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account