Åre Winter Camp – tips för sportlovsfirare!

19 januari, 2018

Till vinterns alla sportlovsveckor lanseras Åre Winter Camp på Holiday Club Åre; ett upplevelsekoncept och kul hangout för sportlovslediga ungdomar.

– Under Åre Winter Camp på Holiday Club kan du testa på hur det känns att flyga med Samsungs senaste VR-teknik, öva nya tricks i vår BagJump och trampolinpark, spela de senaste tv-spelen från Xbox och mycket annat, säger Adam Landén som är projektledare för Åre Winter Camp.

Åre Winter Camp ingår för alla hotellgäster på Holiday Club Åre som fyllt 12 år och som vill träffa likasinnade vänner i en riktigt härlig och fartfylld miljö.

– Bland höjdpunkterna man inte får missa är att hänga med några av våra ambassadörer som kommer och gästar oss under sportloven. Den 23 och 24 februari kommer till exempel Oscar Wester och hänger med oss på campet, säger Adam Landén.

Åre Winter Camp är en av Holiday Clubs nyheter sedan den stora renoveringen hösten 2016. Nya Holiday Club Åre är fjällens träningshotell med rörelseglädje och matglädje som två av ledorden. Sedan tidigare erbjuder Holiday Club Åre aktivitetskonceptet Active Inclusive till alla boende hotellgäster; aktiviteter inomhus och utomhus för hela familjen. Följ med på snöskovandring utomhus – eller lekfulla simpass inomhus till exempel. Entré till det stora poolområdet med motionsbassäng och entré till inglasade takgymmet SATS Åre ingår också för alla boendegäster på Holiday Club Åre.

[vc_row][vc_column][vc_posts_grid loop=”size:1|order_by:date|post_type:gd_place|by_id:8558″ post_layout=”small” show_meta=”no” ajax_post=”” ajax_paged=””][/vc_column][/vc_row]