Världens barnsligaste foodtruck på turné

5 april, 2017

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”16390″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” box_shadow=”yes”][vc_custom_heading text=”Världens barnsligaste foodtruck på turné” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text lead=”yes”]Världens barnsligaste foodtruck åker ut på turné i landet – och nu kan även de allra minsta foodisarna få det där lilla extra kring sin matupplevelse.[/vc_column_text][vc_column_text]

Den 19 april premiärrullar Ella´s Kitchen ut världens barnsligaste foodtruck på gatorna – och även de allra minsta foodisarna får chansen att uppleva ett rullande gourmetkök.

– Vi har låtit de främsta experterna, barnen, säga sitt när vi skapade vår foodtruck, säger Jenny Waldelius, Ella´s Kitchen Sverige, och fortsätter:

– Vi tror att barn, precis som vuxna, äter med alla sinnen och förtjänar det lilla extra kring sin matupplevelse. Vi vill ge dem chansen att uppleva det där som verkar vara drömmen för en foodie. För det är precis så vi ser dem – som foodisar.

Ja, det har hamrats och spikats, målats och putsats. Och med start i vår kommer alltså Ella´s Kitchens alldeles egna foodtruck att dyka upp på en rad olika platser runt om i landet. Första stoppet, på tidningarna Mamas och Vi föräldrars mat- och sömnevent på Skandiabiografen i Stockholm, är bara början. På Ella´s Kitchens Facebook kommer det dessutom att utlysas tävlingar om att vinna privata hembesök av det lilla fordonet.

Håll utkik för turnéplan och hur du går tillväga för att foodtrucken ska komma hem till just dig, läser du om på ellaskitchen.se eller Facebook.com/ellaskitchensverige.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][kleo_gap size=”30px”][kleo_divider icon=”star-1″][kleo_gap size=”30px”][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][kleo_gap size=”30px”][kleo_divider icon=”star-1″][/vc_column][/vc_row]