Var Backpacker ditt favoritspel? Äntligen kommer smartaste appspelet med resetema!

8 januari, 2016

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Gillar du konceptet att resa runt i världen, utföra uppdrag, samla mynt och lära sig intressant fakta om varje resmål? I januari släpps årets smartaste appspel för barn i ålder 6-10 år.[/vc_column_text][vc_column_text]Spelet TwinGo London höjer pulsen, lockar till skratt och gnuggar geniknölarna. Häng med tvillingarna Alicia och Theo på en resa till London där allt kan hända. Ugglan Livia Belivia är klok som en uggla och lär ut intressant fakta om storstaden och den lilla musen Ozzy måste matas med popcorn för att inte somna.

Spelet innehåller sju olika speluppdrag, ett talmanus som är skrivet av barnboksförfattarinnan Maria Frensborg och ett frågequiz som testar barnets kunskaper om resmålet.

TwinGo London kommer att erbjudas som en gratisapp för testspel och en betalapp helt fri från köp-i-app och reklam. Appen finns att ladda ned både på App store och Google Play.

Utvecklingsbolaget Gobrilla startades hösten 2014 av Cecilia Gruvberger. Cecilia har efter många år som anställd inom finans- och bankbranschen tagit ett stort kliv in i den digitala världen och hon är nu en hängiven entreprenör. Cecilia är också delägare i Writelin AB, Writelin är nominerat till Stockholms Stads Innovationsstipendium 2015 inom kategorin Kulturella och Kreativa näringar.

”Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel. Att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor för barn är extra roligt eftersom sådana appar saknas på marknaden idag”.

För mer information

GOBRILLA AB

Grundare/ägare/CEO Cecilia Gruvberger[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8159″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]