Foto: Kajsa Sjölander

Tjolöholms julmarknad storsatsar på barn, familj och tradition

16 november, 2023

Tjolöholms slott är introducerar nu årets julmarknad, som inte bara erbjuder en traditionell julupplevelse utan även en särskild fest för de små. Huvudattraktionen under denna festlighet är Barnens Jul – en magisk julvärld som tar form i Manegen och lekbyn.

– Barnens Jul är en plats där barnen kan utforska, leka och uppleva julens magi på sitt alldeles egna sätt. Här kan de träffa tomten, leka och pyssla. Det är en fantastisk möjlighet för barnen att skapa minnen som varar för livet, säger Philippa Lindberg, eventmanager, Tjolöholms slott.

På Tjolöholms julmarknad finns också möjlighet för hela familjen att ta del av traditionella julaktiviteter. Man kan promenera längs vackert juldekorerade gångar, handla unika julklappar från lokala utställare och avnjuta läckerheter från olika matstånd.

– Vi är glada över att kunna erbjuda en julmarknad som verkligen sätter barnen i fokus. Barnens Jul är en plats där de kan drömma, leka och skapa minnen tillsammans med sina familjer. Vi är övertygade om att årets julmarknad kommer att erbjuda en magisk och oförglömlig upplevelse för alla besökare, säger Philippa Lindberg.

Under premiärhelgen den 17-19 november arrangeras en tomteparad för alla barn och deras föräldrar både lördag och söndag. Paraden startar från den stora informationsskylten vid entrén klockan 11 och avslutas med dans kring granen i Barnens jul inne i Manegen.

Tjolöholms julmarknad pågår från fredag till söndag, samt en torsdag, mellan den 17 november och 3 december. För ytterligare information om evenemanget och det spännande scenprogrammet, besök gärna hemsidan.

MyNewsdesk