Kläppen - Sälen
Kläppen - Sälen
Fotograf: Daniel Bernstål

Stort intresse att boka vintersemester!

Kläppens stora nyhet för i år är bygget av Sälens första gondollift. Det är säkert en av anledningarna till att Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen har ökat 25 procent i antalet bokningar jämfört med samma period förra året.

– Vi ser ett stort intresse i att boka vintersemester hos våra gäster. Vi har till i dag gjort 25 procent fler bokningar denna höst, jämfört med samma period förra året. Det är inte bara de populära veckorna nyår, sportlov och påsk som ökar utan den stora ökningen ser vi under januariveckorna och vecka 5-6, säger Magnus Noppa Marknadschef på Kläppen.

– Vi har under de senaste åren byggt ut Kläppens konstsnösystem och snösäkrat anläggningen. Det är helt klart en av anledningarna till att vi ser fler gäster som bokar tidigt. Till denna säsong erbjuder vi troligtvis Sveriges bästa snögaranti med 14 pister och 2 km längdspår från premiären 9 dec till 16 april då vi stänger för säsongen. Även byggnationen av den toppmoderna Gondolliften ”Gondol Sälen” är en stor bidragande anledning till att intresset för vintersemester på Kläppen är stort.

Sälens största nyhet på många år

Just nu bygger Kläppen Ski Resort Skidsveriges största nyhet på många år. Det är en gondollift med 47 gondoler med plats för 10 personer i varje gondol. Gondolliften kommer att stå färdig till premiären den 9 december.

[kleo_news_highlight posts_query=”size:1|order_by:date|post_type:gd_place|by_id:8922″]
Skidor i Dalarna

Skidsemester i Sverige

Nu är det hög tid att boka semester om du är sugen på att åka på skidsemester i Sverige under vinter/vår säsongen 2016 / 2017.

Tags:
0 Comments

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account