Ny aktivitetsmätare för barn från Garmin® och Disney

23 augusti, 2018

Garmin presenterar idag vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn med Disney Princess-tema och tillhörande mobilapp vívofit jr. 2 som ger en interaktiv upplevelse där barnens aktiviteter låser upp äventyr och uppmuntrar till rörelse för livslång hälsa. Äventyr, spel och stegikoner innehåller Disney Princess karaktärerna Ariel, Belle, Jasmine, Mulan and Rapunzel och armbandet finns i två Princess-inspirerade varianter. Båda är vattentäta, har en anpassningsbar färgskärm, och viktigast av allt, en batteritid på över ett år.

– Vi är glada att återigen ha med Disney Magic i våra enheter med dessa nya Princess-inspirerade aktivitetsmätare, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Play like a Princess kampanjen hyllar barn som inte är rädda för att vara modiga, snälla och annorlunda. Det är vår förhoppning att inspirera och uppmuntra barn att göra något häftigt, hitta äventyr och framför att fortsätta att röra på sig.

– Efter vår första succé när vi gjorde Star Wars, Minnie Mouse, och Marvel Avengers på vívofit jr. 2, vet vi att Disney’s karaktärer tillsammans med innehållet i Garmins klockor är en oslagbar kombination som uppmuntrar barnen till att vara aktiva, säger Kyle Laughlin, Senior Vice President, Games and Interactive Experiences, Disney Parks, Experiences and Consumer Products.

– Disney Princess är ett bra komplement till den här linjen och deras sagor bidrar till spännande interaktiva äventyr.

vívofit jr.2 med Disney Princess kommer till liv genom ett app-äventyr som barnen utforskar med hjälp av sina föräldrar. I Magical Kingdoms: Ett Disney Princess Äventyr, hjälper barnen Rapunzel och Flynn Rider att fly från Mother Gothel, rädda Emperor med Mulan, och även utforska Cave of Wonders med Jasmine. När de klarar sina aktivitetsmål får de se mer av historien. De kan också samla ädelstenar genom att vara aktiva och får då tillgång till roliga spel.

vívofit jr. 2 är även ett värdefullt verktyg för dig som förälder. I den tillhörande appen till din kompatibla smartphone kan du se ditt barns aktivitet, tilldela uppgifter och schemalägga påminnelser som syns på barnets display. En timer hjälper barnet att räkna ner tills uppgiften är genomförd och belönar sen med virtuella mynt som kan lösas in mot överenskomna belöningar. I appen kan du ha flera profiler så alla i familjen med en Garminenhet kan få sina steg listade på stegtavlan, vilket uppmuntrar till en aktiv och hälsosam livsstil för hela familjen.

Förutom att mäta steg, sömn och aktiva minuter, kan barnen också använda vívofit jr. 2 till att utmana sina vänner och familj. Toe-to-ToeTM stegutmaningar låter barnen synka med närstående vänner för tidsbestämda stegtävlingar. Föräldrarna kan också vara med genom att ladda ner Toe-to-Toe Connect IQTM appen till en kompatibel enhet. Ni kan också utmana andra familjer om ni vill.

vívofit jr. 2 med Disney Princess finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 999: – Extra band finns som tillbehör för 319: – med bland annat Star Wars, Minnie Mouse och Marvel Avengers som motiv.