Möblera för barns lek och rörelse

17 februari, 2016

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Barn behöver röra på sig! Klättra rulla, snubbla och springa! Det är genom att röra sig som man lär sig att hitta sina egna gränser och lära känna sin kropp. Gymi Furniture skapar en miljö som lockar till lek och rörelse!

Tänk att få balansgång i sitt rum eller bygga ett fort, det måste vara alla barns dröm. Gymi Furniture presenterar en ny möbelserie för barn där möblerna hela tiden kan förändras! Vilket främjar och lockar till lek!

 

Möbelserien håller för många barnkullar och kan växa i kapp med barnen samt förändras allteftersom. En planka blir ett skrivbord eller en rutschbana, en box blir en stol eller ett bord, barrholmen blir en klädstång, utdragbara våningssängen blir två enkel-sängar och så vidare. Allt är tillverkat av björk och furu i Finland.

– Vi vuxna har ett viktigt uppdrag och det är att få barnen att lämna alla skärmar, att börja leka och röra på sig hemma, på skolan och på fritids. Lyckas vi inte med det kan vi vara säkra på att de blir klumpigare. De får svårt att styra sina kroppar vilket ökar olycksriskerna och även risken att senare i livet drabbas av hälsoproblem. Därför tog vi fram den här möbelserien, säger designern Christina Nurmi som också grundat Gymi Furniture.

Fakta om möbelserien 

Material: Björk och furu från Finland samt laminat.

Produkter:

 

–       Planka, ca 3100 SEK

–       Ribbstol, ca 3400 SEK

–       Barrholme, ca 3100 SEK

–       Liten förvaringsbox, ca 3400 SEK

–       Liten stege, ca 2600 SEK.

–       Parallettes, träningsredskap för t ex handstående, ca 830 SEK

–       Utdragbar säng, ca 7800 SEK

–       Delbar, utdragbar våningssäng som växer med barnen, ca15500 SEK

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9421″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]