Kunglig glans när Disney On Ice firar 25 år i Sverige

29 december, 2015

Premiär 2 januari Ericsson Globe Arena. Biljetter axs.com

Nya och välbekanta Disneyfavoriter möts på isen när Disney On Ice premiärstartar sin jubileumsföreställning i Globen. Lejonkungen Simbas glada vänner Timon och Pumba har skridskorna på liksom Den lilla sjöjungfrun och Peter Pan som också bjuder på hissnande flygturer högt över den blanka isen. Men kanske är det de kungliga systrarna Anna och Elsa från Disneysuccén Frost som de yngre besökarna i publiken längtar mest efter att få se på isen.

För 25:e året i rad är Disney On Ice tillbaka i Sverige med en ny glittrande familjeföreställning. Premiären är traditionsenligt i Stockholm direkt efter jul- och nyårshelgerna. Årets föreställning bjuder både på välkända Disneyklassiker och nya favoriter från Disneysuccén Frost. Först ut på isen är Musse Pigg som hälsar alla välkomna och tillsammans med sina glada vänner guidar publiken när äventyren sätter fart. Och det gör de direkt.

Under den två timmar långa föreställningen går färden till Lejonkungens land och den varma savannen, ner i havets djup där Den lilla sjöjungfrun berättar om sig och sina vänner, vidare till London för en snabb färd med Peter Pan till magiska platser och glömda världar. Sen virvlar äventyret vidare med de kungliga systrarna Anna och Elsa från Frost.

Disney On Ice 2016

  • Ericsson Globe, Stockholm 2-6 januari
  • Scandinavium, Göteborg 8-10 januari
  • Malmö Arena, Malmö 14-17 januari

Biljetter: Stockholm: axs.com, Göteborg och Malmö: ticnet.se

För mer information och pressbiljetter till premiären den 2 januari kl 14.30 i Globen för reporter och medföljande barn: Elhiin Wänglund, Disney On Ice/WOC Marketing, e-mail: elhiin@woc.se. Högupplösta bilder finns för nedladdning. Klicka på Bilder i menyn högre upp på sidan.

Jubileumsföreställning Disney On Ice 25 år i Sverige

Disney On Ice firar 25 år i Sverige med en storslagen jubileumsföreställning. På den glittrande isen får du se Anna och Elsa och deras vänner från succéfilmen Frost tillsammans med dina Disneyfavoriter från Lejonkungen, Peter Pan och Den lilla sjöjungfrun.

Musse och Mimmi och alla deras vänner tar dig med på ett spännande äventyr till sagans underbara värld. Äventyret börjar på den vidsträckta savannen hos Lejonkungen Simba, fortsätter hos Peter Pan och Tingeling för att dyka ner till Ariels underbara undervattensvärld och vidare till förra årets stora succé på isen – Frost. I Arendal väntar systrarna Anna och Elsa på dig. På isen får du också se bergsmannen Kristoffer och den underbara snögubben Olof från den Oscars®belönade filmen Frost!

Jubileumsföreställningen Disney On Ice 25 år i Sverige kommer till Ericsson Globe Stockholm 2-6 januari, Scandinavium i Göteborg 8-10 januari och Malmö Arena den 14-17 januari 2016.