Här är 2016 års lista på julfavoriter från LEGO Gruppen

14 september, 2016

Med tre månader kvar innan julsäsongen drar igång, förbereder sig LEGO® Gruppen genom att presentera sin traditionsenliga topplista över årets julklappar.

Vissa saker förblir desamma. Till exempel att kreativa leksaker från LEGO Gruppen fortsätter att vara en favorit på många barns önskelistor inför julen. Vi bidrar med glädje till miljoner barn på julafton, och hoppas få fortsätta göra så under många år framöver. Självklart har vi följt vår egen tradition av att försöka sätta ihop en lista av våra egna favoriter; lekset som passar både de allra yngsta barnen och de lite mer avancerade LEGO fansen. Efter noggrann eftertanke är vi nu redo att presentera höjdpunkterna inför julen 2016.

 

image018Vem sa att små barn inte kan bygga stora saker?
Små byggarbetare kommer att älska dessa tre byggbara fordon. Röj upp på platsen med den banddrivna bulldozern innan du lastar av nytt byggmaterial från lastbilen. Använd sedan kranen med klon och den rörliga kranarmen för att hissa upp klossar och bygga ett hus. LEGO® DUPLO® klossar är särskilt utformade för att vara säkra för små barn. Innehåller tre DUPLO byggarbetare som uppmuntrar till massor av rolig rollek.

 

Rekommenderat pris för LEGO DUPLO Stor Byggarbetsplats (10813) är 699 kr.

 

 

image020-1Finns det något bättre sätt att spendera julen än att göra något gott och rädda världen från de onda?

Ta på dig utrustningen tillsammans med Batman™ och Stålmannen och gör er redo för att möta Lex Luthor™! Gör i ordning Batmobile™ och ladda Batcaves fladdermusskivkanon. Hjälp Stålmannen att flyga upp i luften med kanonen innan Lex kommer i sitt robotfordon med gripklor och kryptonitladdat laservapen. Rädda dagen med dina favoritsuperhjältar!

 

Rekommenderat pris för LEGO® Junior Batman™ & Stålmannen mot Lex Luthor™ (10724) ) är 249 kr.

 

 

Kommer affärskvinnan att komma i tid till sitt privatplan innan det lyfter?image022
Se till att alla viktiga papper är med och ha dem redo! Hjälp piloten att göra i ordning privatplanet för nästa kund som ska komma snart. Kör affärskvinnan till flygplatsen i limousinen och se till att hon kommer till planet i tid. Slå dig ner och spänn fast dig – det är dags för start!

Rekommenderat pris för LEGO City Flygplats VIP service (60102) ) är 599 kr.

Hur får du ditt barn att tycka om städning? Det är lätt – skicka skräpet till rymden…
image023Syskonen Rowan, Kordi och Zander är på jakt efter rymdskrot i sitt rymdskepp StarScavenger, och de behöver din hjälp. Fäll ut motorerna, sätt en minifigur och den vänliga droiden R0-GR i minispaningsskeppet med bärgningsskopa och gör dig redo att leta efter värdefullt skrot!
Rekommenderat pris för LEGO Star Wars StarScavenger™ (75147) är 699 kr.

 

 

Kan en muskelbil blir coolare än det här?image024

Det finns alltid en leksak som de vuxna vill leka med lika mycket som barnet som får den. I år kan det vara den här bilen.

Starta motorn på den här autentiska dragstermodellen som ser ut som en typisk ”muskelbil” och har en rad verklighetstrogna detaljer, till exempel en massiv V8-motor med rörliga kolvar, fungerande styrning, enorma bakdäck, stort avgasrör och stor spoiler baktill. Lyft på karosseriet för att se chassit, avgasrören och den fungerande växlingsmekanismen. Den här modellen kan uppgraderas med Power Functions och har stegringsfunktion, snygg färgskala i turkost och svart och coola flamklistermärken. Bygg om den till en supersnabb dragracingbil!

Rekommenderat pris för LEGO Technic Dragster (42050) ) är 699 kr.


Vad skulle en nöjespark vara utan en korvkiosk?

image025De flesta föräldrar vet att det ligger mycket hårt arbete bakom att hålla alla barn mätta och nöjda. Nu är det dags för de små att ta hand om utfodringen.
Stephanies coola korvkioskbil har sittplatser på taket, med den bästa utsikten över nöjesparken! Klä ut Nathan till en gigantisk varmkorv för att sätta fart på försäljningen, lägg korvar på grillen och lägg dem i bröd för att servera hungriga kunder. Ha kul och ta bilder när Stephanie sticker ut huvudet genom hålen på tivolitavlorna i närheten. Det finns till och med en galen skrattspegel för ännu mer skoj!

Rekommenderat pris för LEGO Friends Nöjespark – korvkiosk (41129) ) är 249 kr.

Julen börjar redan den 1 december

Att vänta på att julens ankomst är en del av förväntan – för varje dag som går så närmar sig den stora dagen alltmer. Som traditionen bjuder, kommer LEGO att lansera tre olika adventskalendrar med favoriterna från LEGO Friends, LEGO Starwars och LEGO CITY.

Rekommenderat pris ligger på mellan 249 – 349 kr.

[vc_row][vc_column][products columns=”3″ orderby=”menu_order” order=”DESC” ids=”13715, 13717, 13719″][/vc_column][/vc_row]