Fåret Shauns resa mot Skåne har startat

17 maj, 2016

[vc_row padding_top=”10″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text lead=”yes” font_weight=”bold” letter_spacing=””]Den 18 juni invigs världens första och hitintills enda Fåret Shaun-land i Skånes Djurpark och från och med idag, den 16 maj, kan fåret och hans kompisars resa från Mossy Bottom Farm i England följas via sociala medier. Den långa resan går via Paris, Köpenhamn, Malmö och Lund.[/vc_column_text][vc_column_text letter_spacing=””]– Nedräkningen har börjat och vi vill att alla Fåret Shauns fans ska kunna följa fåret och hans kompisars resa hit. Det kommer att hända en del under kommande veckor och vi delar med oss av det bland annat via Facebook och Instagram, säger Skånes Djurparks vd Kasper Schumacher.

Skånes Djurpark blir först i världen med den här unika attraktionen i och omkring Fåret Shauns värld. Ett 20 000 kvadratmeter stort område har byggts upp som en lantbruksmarknad, dit Fåret Shaun och hans vänner har kommit hela vägen från Mossy Bottom Farm i England. I området kommer det bland annat att finnas bondgårdens djur, marknadskänsla och en massa spännande aktiviteter. Bland annat en traktorbana på över 250 meter där barnen kan köra runt med åtta Massey Ferguson-traktorer.

Fåret Shaun är en leranimerad humorserie där alla fåren och fårhunden Blitzer, blir sina riktiga jag, så fort bonden på gården inte ser på. Fåret Shaun är flockens ledare och de andra fåren hänger alltid med på hans påhitt.
– Fåret Shaun-land är en stor investering, som går helt i linje med vår mission om att föra barnen närmare djur och natur. Vi vill, förutom med alla våra fantastiska vilda och tama djur i parken, ge alla barn en positiv upplevelse av skog, lantbruk och livet på en bondgård, säger Kasper Schumacher.

Attraktionen är ett samarbete mellan Skånes Djurpark och det brittiska företaget Aardman, som är de som ligger bakom de populära animationsfilmerna om Fåret Shaun, Wallace och Gromit samt Flykten från hönsgården.

Invigningen sker den 18 juni, men redan nu kommer alltsås nyheter att förmedlas via Skånes Djurparks olika plattformar i sociala medier. Gå in och följ Fåret Shauns resa mot Skåne på https://www.facebook.com/skanesdjurpark/ och på instagram @skanesdjurpark[/vc_column_text][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12791″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” animation=”animate-when-almost-visible”][kleo_divider icon=”info-circled”][kleo_list type=”icons” icon_color=”yes” icon_shadow=”yes” divider=”dashed”][kleo_list_item icon=”calendar”]17 Maj 2016[/kleo_list_item][kleo_list_item icon=”doc-1″]Mynewsdesk[/kleo_list_item][/kleo_list][kleo_divider icon=”info-circled”][vc_custom_heading text=”Skånes Djurpark” letter_spacing=””][vc_column_text letter_spacing=””]

Jularp 150
243 93 Höör Sweden

Skånes Djurpark är världens största djurpark med nordiska djur, barnvänligt och populärt utflyktsmål och varma dagar (sommartid) kan man ta en tur i vattenrutschkanan och leka i barnpoolen. I djurparken kan man se rävar, björnar och ståtliga älgar och många andra nordiska djur.[/vc_column_text][kleo_button title=”Skånes Djurpark” href=”https://www.barnsajten.se/aktiviteter/skane-lan/hoor/skanes-djurpark/” style=”primary” size=”lg” icon=”angle-double-right” letter_spacing=””][kleo_divider icon=”down-big”][vc_wp_tagcloud title=”” context=”single_post” taxonomy=”post_tag”][/vc_column][/vc_row]