Babblarna inleder Parken Zoo´s sommarsäsong

8 februari, 2018

Söndag den 24 juni intar småbarnsfavoriterna Babblarna scenen med barnmusikalen Babblarna ”Första musikalen”. Babblarna inleder Parken Zoo´s scenprogram i samband med att högsäsongen startar.

Babblarna är ett färgglatt gäng som tagit Sverige med storm, men dessa figurer är mer än ett gäng skojiga sötnosar. Bakom Babblarna ligger forskning kring språkträning för små barn – det finns både böcker, filmer och sånger som hjälper barn i språkutvecklingen. Figurerna är mycket populära och numera är Babblarna ute på skandinavienturné med ”Babblarna – Första musikalen”.

Babblarna kommer uppträda på vår teaterscen och det är andra gången de kommer till Parken Zoo berättar marknadschef Camilla Delac. Förra året var det väldigt stort tryck och teatern var helt fullsatt, jag är väldigt glad att presentera Babblarna i år igen och det är roligt och värdefullt att få ge de allra minsta barnen en fin musikalupplevelse .

Babblarna inleder scenprogrammen för sommarsäsongen söndag den 24 juni.

Babblarna som utbildningskoncept hjälper barn i deras tidiga språkutveckling! I leken i Babblarnas värld lyssnar och härmar barnen Babblarna och utvecklas barnens eget språk. Babblarnas böcker rekommenderas för barn 0-5 år, musiken och filmerna rekommenderas från 1 år. Babblarna är ett helsvenskt koncept från Hatten Förlag med Karlstadmodellen som pedagogisk plattform.

Babblarna – Första Musikalen ingår i Parken Zoo´s ordinarie entré och i säsongskortet.

[vc_row][vc_column][vc_posts_grid loop=”size:1|order_by:date|post_type:gd_place|by_id:8591″ post_layout=”small” show_meta=”no” ajax_post=”” ajax_paged=””][/vc_column][/vc_row]