AeroSpin – Årets nyhet på Liseberg

19 februari, 2016

[vc_row padding_top=”10″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”AeroSpin – årets nyhet på Liseberg” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text lead=”yes” font_weight=”bold”]Vågar du testa årets nyhet på Liseberg? En kittlande flygtur 70 m över havet – med en twist! Den som vill och vågar kan få planet att snurra fritt Hur många varv? Det bestämmer du själv! AeroSpin en interaktiv flygplansattraktion som lanseras till sommaren 2016.[/vc_column_text][vc_column_text]Det som är fantstisk med AeroSpin är att det är den som sitter i planet som bestämmer hur turen ska bli. Det kan vara en härlig färd med fantastisk utsikt över Göteborg eller en vanvettigt snurrig tur.

AeroSpin är 35 meter högt roterande torn med tolv armar och på varje arm sitter två flygplan. Flygplanen är utrustade med två spakar, en för varje vinge, så att den som styr kan få planet att rotera i sidled kring sin egen axel.

Attraktionen byggs uppe på berget, placerad i Lisebergs Trädgårdar, som också fått en hel del omsorg och blivit välkomnande för såväl gammal som ung. Förutom den våghalsiga attraktionen AeroSpin finns den fantasifulla lekplatsen Barnens Paradis för de yngre besökarna och tvåvåningskarusellen Blomsterkarusellen, som dessutom är gratis. I Lisebergs Trädgårdar finns ett nytt trädgårdscafe och en picknickplats! Virvelvinden som ligger i området har också fått sig en rejäl uppfräschning!

AeroSpin och det nya trädgårdsområdet öppnar i samband med Lisebergs vårpremiär den 23 april 2016.

 

[/vc_column_text][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9445″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” animation=”animate-when-almost-visible”][kleo_divider icon=”info-circled”][kleo_list type=”icons” icon_color=”yes” icon_shadow=”yes” divider=”dashed”][kleo_list_item icon=”calendar”]19 februari 2016[/kleo_list_item][kleo_list_item icon=”doc-1″]Mynewsdesk[/kleo_list_item][/kleo_list][kleo_divider icon=”info-circled”][vc_custom_heading text=”Liseberg”][vc_column_text]

Örgrytevägen 5
Göteborg

Liseberg är ett av Sveriges största nöjesfält. Här finns något för alla, ung som gammal! Åk vilda och våghalsiga attraktioner, njut av stillsamhet i Lisebergs Trädgårdar eller varför inte se ett uppträde på något av scenerna! Njut av god mat eller fika på någon av alla restaurangerna eller cafeerna.[/vc_column_text][kleo_button title=”Liseberg” href=”https://www.barnsajten.se/aktiviteter/vastra-gotalands-lan/goteborg/liseberg/” style=”primary” size=”lg” icon=”angle-double-right”][kleo_divider icon=”down-big”][vc_wp_tagcloud title=”” context=”single_post” taxonomy=”post_tag”][/vc_column][/vc_row]