Loading...

Biokalas på Saga Bio, Alingsås

Nygatan 21, 441 30 Alingsås,

Det är inga problem att ordna privata visningar på biografen. Vi har idag flera återkommande företag som beställer biovisningar för sina kunder/personal. Allt från exklusiva förhandsvisningar till gamla klassiker.

Förutsättningen för att få en egen visning är att man köper majoriteten av salongens platser. Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 (131platser) och sal 2 (74platser). Nytt 2016 är vår salong 3 som har 26 platser och nu blir det mer tillgängligt.
Egen visning i salong 3 från 2100kr !

Till majoriteten av våra uthyrningar efterfrågas det fika/snacks och detta serverar vi i mingelgången till event i salong 1 & 2. Nybyggda salong 3 fick en egen foaje perfekt för mingel/fika. Vid beställning via oss ser vi till att beställa, hämta och duka upp i god tid. Så när ni och era gäster kommer är allt klart.

För mindre sällskap (upp till 30) kan ni beställa tilltugg ett par dagar innan. För större sällskap är det bra om ni bokar minst 4 arbetsdagar innan speciellt om det gäller fika/mat.  Popcorn & Dryck kan ordnas med kort varsel dock underlättar det för alla parter om vi vet det minst ett dygn innan.

Lokalen bör bokas minst 10 arbetsdagar i förväg. 

Vi har en kalkylator som ni kan använda för att få en uppskattning om vad det kan kosta att ha ert event hos oss. OBS! Kalkylatorn är gjort för att kunna ge en uppskattning om vad ett event kan kosta. Det finns många faktorer som kan göra priset billigare/dyrare. Vill ni ha ett exakt pris så väljer ni så gott ni kan i kalkylatorn och tryck sedan på knappen "begär offert" längst ner på sidan.  Skriv sedan i "övrigt" rutan om det är något extra ni vill ha, samt information om datum/tider så återkommer vi med exakta priser.

Har du varit på Biokalas på Saga Bio, Alingsås?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Biokalas på Saga Bio, Alingsås?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Biokalas på Saga Bio, Alingsås passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account