No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Sommarlov SVT, TV-inspelning Sommarlovsmorgon

Beijersparksgatan, 212 43 Malmö

  • image-1678

    SVT-SOMMARLOV-2018

För nionde året i rad sänder SVT:s Sommarlov från Malmö. I år (2018) spelas programmet in i Beijers park i stadsdelen Kirseberg i Malmö med start den 11 juni till och med torsdagen den 16 augusti. Programmet spelas in och sänds direkt måndag - fredag 09.00 - 10.30 och på helgerna visas inspelade program.

Malin Olsson, Angelika Prick och Alex Hermansson är äntligen tillsammans på den nya Sommarlovsplatsen och nu kan sommarlovet äntligen börja på riktigt. Sommarlovsfilmerna är räddade men vad skall vi göra i sommar? Malin, Angelika och Alex har många förslag men de kan inte komma överens om vad de skall göra eller hur det skall göras. Vem skall bestämma när alla tycker olika? Dessutom visas Grizzy och lämlarna, Magiska fyran samt Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna.

Upplev direktsändning och inspelning av Sommarmorgon i Beijers park, Kirseberg. Ta med frukosten till den vackra parken och se Sommarlov live! Programledarna Malin Olsson, Alex Hermanson och Angelika Prick är på plats. Du tar dig enklast till Beijers park med Stadsbuss 4 (mot Segevång) till hållplats Beijers Park. Tag gärna med något att sitta på och lite picknick eller frukost om den inte hunnits med. Beroende på väder varierar antal besökare. Vill man ha bra platser, t ex längst fram, måste man vara tidigt ute vid fint väder eller om något extra populärt ska vara med vid inspelningen.

Det är kostnadsfritt att vara publik och ingen föranmälan behövs, först till plats gäller! Publikuppvärmning på plats från kl 8


Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Sommarlov SVT, TV-inspelning Sommarlovsmorgon?

Ja Nej
Vad tycker du?

Sommarlov SVT, TV-inspelning Sommarlovsmorgon passar för barn i åldern:

Event Dates
Bilder
Omdömen


eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account