No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Okii Nami

Dag Hammarskjölds Torg 4, 211 18 Malmö

  • image-1631

    18097_okii-nami

Prova experimentella instrument som aerodrums eller varför inte trumpet eller violin? I det fantasieggande Okii Nami-rummet på plan 4 i konserthuset kan barn från 7 år prova olika instrument tillsammans med Malmö Lives musikpedagoger. Inträdet är fritt och det kostar heller inget att prova instrumenten.

I det fantasieggande Okii Nami-rummet på plan 4 i konserthuset kan barn från sju år prova olika instrument under vägledning av Malmö Lives musikpedagoger. Okii Nami har öppet lördagar och söndagar hela våren, med fri entré.

Här finns både experimentella instrument som aerodrums och theremin, men också flera av de traditionella orkesterinstrumenten. Fokus är satt på att göra musiken tillgänglig för många. Det finns också en så kallad Skoog – ett programmerbart instrument som tagits fram för att kunna användas av personer med funktionsnedsättning.


Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Okii Nami?

Ja Nej
Vad tycker du?

Okii Nami passar för barn i åldern:


Notice: Undefined variable: output in /home/barnsajten/public_html/wp-content/plugins/barnsajten/includes/shortcodes/class.qa.php on line 52
Event Dates
Bilder
Omdömen


BarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account