hotellFloridays resort Orlando

Sista stoppet på resan var Orlando. Här bodde vi i lägenhet på ett hotell som hette Floridays resort Orlando. Personalen var trevlig och hotellet var helt ok.

Det blev en del shopping även här på Orlando International premium outletFlorida mall och Orlando lake buena vista. Precis som i Miami köpte vi rabatthäfte som vi utnyttjade mycket.

escapology

Escapology

En dag, när regnet öste ner och åskan mullrade, åkte vi till Escapology och löste ett uppdrag. Vi blev ”inlåsta” i ett rum i 60 minuter och skulle lösa ett uppdrag som handlade om att vi skulle rädda världen från Fidel Castro. Där letades ledtrådar och drogs slutsatser. 60 minuter går väldigt fort. Vi klarade uppdraget med sekunder till godo. Både vi vuxna och barnen tyckte det var fantastisk roligt.

Universal studios väl värt ett besök.

Biljetterna köptes på hotellet och på så vis blev de lite rabatterade. Biljetterna innefattade både Universal och Harry Potters värld. Det var så häftigt! Vi hade otrolig tur för att det var inga långa köer, inte på hela dagen! Vilka karuseller sen – WOW! Hela parken, alla karuseller…Ja, allt var en upplevelse! Vi valde att käka middag på Cowfish. En supertrevlig restaurang. Du kunde få hamburgare, sushi, kött och massa annat! Det var ett koncept som passade hela sällskapet väldigt väl!

DSC01738-2Piratgolf

En eftermiddag när det regnat hela förmiddagen begav vi oss till Pirate Island golf och spelade minigolf i piratmiljö. Det var galet varmt men riktigt roligt! Efteråt besökte vi Hooters, till vår 10 årings stora glädje! Servitrisen var väldigt rar och vår son log med hela ansiktet. (Hon var klädd i linne och shorts, inte alls speciellt lättklädd!) Den kvällen blev det oväder igen och vi hängde framför tvn och kollade på Tillbaka till framtiden!

Här började vår långa resa närma sig sitt slut. Morgonen efter körde vi till Miami och på kvällen tog flyget oss tillbaka till Sverige och den svenska sommaren!