Vår USA-resa, del 3 Miami


IMG_2582I Miami hade vi hyrt ett hus i 11 dagar. Huset hyrde vi av Florida vacation och vi kan varmt rekommendera att hyra av dem. När vi kom till huset möttes vi av Gregg, ägarens kontaktperson på plats. Han var fantastiskt trevlig. På bordet stod en välkomstkorg med vin och öl till de vuxna, läsk till barnen och en massa annat gott. Man kunde inte annat än känna sig välkommen. I närheten av detta fantastiska hus låg Hollywood beach, en helt underbar strand med underbart vatten och mysig strandpromenad fylld av restauranger och cafeer.

I Miami visste vi att det skulle bli en del shopping. Vi besökte Sawgrass millsDolphin mallAventura mall vid olika tillfälle. Vi köpte rabatthäfte i informationsdisken på varje ställe. Det lönade sig verkligen. I nästan alla affärer frågade de efter din e-mail när du betalade och sedan trillade det in ännu mer rabatter. Tyvärr var inte kronan så stark i förhållande till dollarn, men mycket var billigare i alla fall.

IMG_2671Några av oss ville gärna besöka Everglades och kolla in alligatorer. Efter lite övertalning följde alla med. Vi tittade på lite olika alternativ men fastnade för Gator Park. Vi åkte airboat och såg små alligatorer på nära håll, när vi kom ut på lite friare vatten gick det fort, jättefort. Efter båtturen ingick det en alligator-wrestling show. Han som ”brottades” med alligatorn var riktigt underhållande. När showen var slut kunde man betala för att hålla en liten alligator… Det gjorde vi och jag var inte så tuff, trots att den var tejpad kring käften.

När man är i Miami är ju ett besök på Miami Beach ett måste. Även här var det en fantastisk strand och underbart vatten. Vi strosade runt bland affärerna innan vi gick ner till beachen. Till vår stora sorg såg vi inga kändisar.

Efter 11 dagar i Miami och framförallt mycket härligt häng i huset vi hyrde styrde vi kosan mot vår sista destination…

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account