Tack sommaren 2017 och hej hösten 2017


Tack sommaren 2017 och Hej hösten 2017

Imorgon bär det av hemåt… Men vilken sommar vi haft. Vädret har inte direkt varit på vår sida… Men avkopplingen och återhämtningen har gjort att jag är redo för hösten. På så sätt har det varit den bästa sommaren! Jag har kunnat vila, njuta, läsa och bara vara i fyra veckor, precis vad jag behövde! Jag vill verkligen säga tack sommaren för vad du gett mig!

Innan jag gick på semester var jag rädd att inte vara utvilad när semestern var slut – jag hade tack och lov fel. Jag är utvilad, jag har återhämtat mig och jag känner mig redo för höstens utmaningar. Vi kommer ha en del förändringar på mitt arbete, men med bra och gooa kollegor kommer vi fixa det också!

 

Jag ser fram emot att båda barnen ska börja på nya skolor. Den ena entrar gymnasiet och den andra byter skola och ska börja möta betyg.

Hösten bjuder på spa två gånger och en stor fest…

Såå… tack sommaren och välkommen hösten!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account