Spontanpromenaden kunde inte börja bättre


Ibland kan man planera in i minsta detalj. Tid, plats, väderförhållande och vindriktning och ändå så får man efter flera timmars väntan och kikandes upp i luften bryta, utan att ha sett skymten av en havsörn under hela dagen. Idag däremot, när vi bara skulle ta en kort promenad i skogen så hinner vi inte mer än att gå av bilen innan havsörnen kretsar bara ett tiotal meter ovanför våra huvud. Vad är oddsen på det?

SkabersjöstigenTyvärr var jag av förklarliga själ helt oförberedd på det och hade varken kamera eller objektiv redo för att ta foto på den. Men coolt var det som vanligt och ännu ett tillfälle kryssat då vi fått skåda havsörn.

Torup - BokskogenDet gråa, trista vädret har gjort att vi inte riktigt kommit igång med några vandringar i år, men det blev en kort runda i gamla Torup, Bokskogen i alla fall. Gula Skabersjöstigen som är 3 kilometer och utgår från Skabersjö-parkeringen. Det är en ganska lättpromenerad stig, något kuperad men perfekt för en kortare promenad en dag när det blåser som det gjorde idag.

Tags:
0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2023 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.