Skidsemester i Kläppen – skidbackar och skidskola


Skidsemester i Kläppen – skidbackar och skidskola

IMG_0562I Kläppen finns det pister som passar alla! Det finns tuffa svarta pister och snälla blå! Här kan du åka skidor i alla fyra väderstrecken! I bästa fall är solen framme och värmer!

Kläppens barnområde är riktigt bra! Det finns två knappliftar. Den ena tar dig upp i den snällaste backen, där de minsta kan hålla till i skidskolan och den andra tar dig lite högre upp men fortfarande i en väldigt snäll backe! I barnområdet brukar även Kläppens troll Trolle och Trolla hålla till! Till barnens stora glädje! Lite högre upp i barnområdet finns det en minisnowpark, där även de små kan åka!

klappen-1För vuxna vassa åkare finns det svarta backar, både offpist och i pist, och det finns en stor showpark för de som gillar att hoppa och göra konster!

Alla som jobbar i Kläppens skidskolor är helt fantastiska! Vi har som sagt varit i Kläppen ett par gånger och barnen har gått i skidskola nästan lika många gånger. Vår son hade turen att få sin favorit skidlärare Sara tre gånger på rad. Vår dotter har haft olika varje gång, men varit riktigt nöjd alla gångerna. De vet hur man tas med barn, de skojar och har roligt under sitt lärande! Det finns skidskola för alla nivåer, både i grupp och privata lektioner.

I skidskolan åker de i hela systemet, givetvis efter barnens förmåga.

klappen-3Är det första gången man ska åka skidor och barnen ska gå i skidskola kan jag varmt rekommendera Kläppen!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account