När stressen rinner av…

Här i Bohuslän rinner stressen av. Här blir andetagen lite långsammare och lite djupare. Här försvinner alla måsten och allt känns lustfyllt. Här kommer jag igång med träning och motion och här finns lugnet till att börja läsa igen.

Kontrasten till vardagens livshjul är otroligt stor. Att få spendera sin semester utan måsten och massa inplanerat gör att när hösten nalkas har jag samlat en massa energi. Jag har en och en halv vecka kvar av min semester och känner mig redan utvilad, känner redan lust att ta mig an höstens utmaningar.

Jag är lycklig här! Jag är lycklig hemma också fast på ett annat sätt… här är jag mycket mer avkopplad.

Detta är vårt paradis! Hit längtar jag när vardagen blir för stressig och intensiv. Hit drömmer jag mig när höststormarna viner utanför fönstret!